Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Huurauto inclusief

Geniet van de 'Tuin van Engeland' in Kent

  • Anders
  • Medway
prijs vanaf € 269 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 538
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek het mooie Engelse platteland, rijke geschiedenis en serene rust in Kent incl. hotel met ontbijt, 1 diner, 2 excursies, huurauto en retourvlucht

Een frisse bries die door het open landschap waait, vrolijk gekleurde velden met wilde bloemen en het fluitende vogels overal om je heen... Kent is al eeuwenlang een idyllisch toevluchtsoord in Engeland en je zult snel ontdekken waarom dat zo is. Dit prachtige graafschap staat bekend als de 'Tuin van Engeland' en het is rijk aan natuurlijke schoonheid. Je vindt hier uitgestrekte boerenvelden met traditionele hooibalen, schilderachtige groene landschappen langs de rivier, adembenemende kustlijnen, romantische uitzichten en historische bouwwerken die je een kijkje in het verleden geven. Bezoek de oudste christelijke instelling van Engeland, de kathedraal van Canterbury, wandel over middeleeuwse paden, verdwaal in het doolhof in de tuinen van Hever Castle of maak een uitje naar de kust van Kent om de frisse zeelucht op te snuiven. Een heerlijk 3-gangendiner en een fles prosecco in het hotel maken je reis compleet. Op naar Kent voor ontspanning en nieuwe ontdekkingen!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 2, 3, 4 of 5 nachten in Kent

  • Ontbijt

  • Fles prosecco

  • Toegang tot Hever Castle Gardens

  • Toegang tot de kathedraal van Canterbury

  • 1 driegangendiner p.p. per verblijf

  • Huurauto

  • Retourvlucht van naar London City, London Gatwick, London Luton, London Stansted

Romantische landschappen in Kent

Romeinse ruïnes en goed bewaard gebleven overblijfselen uit de middeleeuwen, serene landschappen en een smakelijke lokale keuken - of je nu een geschiedenisfanaat bent of juist van de natuur houdt, Kent heeft voor elk wat wils. Koning Hendrik VII gaf Kent de bijnaam 'Tuin van Engeland' en dat is niet voor niks. Dit is namelijk de perfecte plek om te genieten van de charme en rust van het typische Engelse platteland.

Ontdek de vele schatten in deze omgeving die je meenemen naar lang vervlogen tijden, van de spectaculaire kathedraal van Canterbury tot kastelen en tuinen die recht uit een sprookje lijken te komen. In het schilderachtige landschap kun je ontspannende wandeling maken en verder is het een aanrader om de middeleeuwse steden en slaperige dorpjes van Kent te verkennen. Toe aan een beetje verfrissing? Ga dan naar de kust en geniet van de zeebries langs de prachtige kustlijn van Kent met klassieke kustbestemming op korte afstand van elkaar waaronder Whistable en Herne Bay. Hier moet je een portie fish and chips proeven! Onderweg geniet je van glooiende groene heuvels, weelderige bosgebieden en groene landschappen aan de rivier.

Kent staat ook bekend om haar lokale producten. Denk aan seizoensfruit en -groenten die worden geserveerd in de gezellige pubs, maar ook aan zeevruchten die gevangen zijn door lokale vissers. Of je nu tot rust wilt komen, actieve wandelingen wilt maken of in de historie van Engeland wilt duiken, Kent is de perfecte bestemming voor een tripje.

Bridgewood Manor Hotel & Spa

  • Hotel
  • Walderslade Woods , Verenigd Koninkrijk

Dit charmante 4-sterrenhotel ligt in het prachtige landschap van Chatham in Kent en biedt een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving. Het hotel is gunstig gelegen om te genieten van de historische bezienswaardigheden in het hele graafschap, waaronder de kathedraal van Canterbury en andere bestemmingen. Het hotel biedt overal gratis WiFi, een mooie binnenplaats, gratis parkeergelegenheid voor gasten en een goed uitgeruste fitnessruimte en luxe spa met een zwembad, sauna en stoombad. Het Squires Restaurant in het hotel biedt heerlijke gerechten, bereid met verse lokale gerechten.

  • +4
Lees meer
Double Room

Tweepersoonskamer

Inbegrepen excursies

• Hever Castle Gardens • (dag 2) Reis 700 jaar terug in de tijd met een bezoek aan de tuinen van dit prachtige middeleeuwse kasteel en het ouderlijk huis van Anne Boleyn. Hever Castle werd oorspronkelijk gebouwd in 1270 en werd later prachtig gerestaureerd tot het huidige gebouw met koninklijke grandeur. Het terrein en de tuinen rond het kasteel zijn een romantisch sprookje dat tot leven komt. Geniet van de geur van duizenden bloemen in de Engelse rozentuin, bewonder de bijzondere schaakstukken die zijn gesnoeid uit bomen en verdwaal in het doolhof Hever Garden Maze. Je bezoekt de tuinen op eigen houtje. In je reisdocumenten vind je terug welke bezoektijden er voor je zijn gereserveerd.

• Kathedraal van Canterbury • (dag 3) De kathedraal van Canterbury, meer dan 1400 jaar geleden gesticht, is een bijzondere historische plek. Bewonder de architectonische pracht van de wereldberoemde kathedraal terwijl je erdoorheen loopt en kijk naar de felgekleurde glas-in-loodramen met religieuze iconen, het heiligdom van Thomas Becket en de vele graven en relikwieën uit het verleden. Vergeet niet omhoog te kijken naar het enorme gotische schip en wandel rond op het serene terrein buiten voor wat tijdloze rust. Je bezoekt de kathedraal op eigen houtje. In je reisdocumenten vind je terug welke bezoektijden er voor je zijn gereserveerd.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Waarborgsom voor de huurauto
  • Brandstof voor de huurauto
  • Mogelijke kosten voor tol, bruggen en parkeren
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Huurauto

Er geldt een eigen risico in geval van schade aan of diefstal van de huurauto. Je dient hiervoor een waarborgsom te betalen per creditcard bij het ophalen van de huurauto. Meer informatie hierover ontvang je in de reisbescheiden.

Bezetting

Max. 2 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Reizen met kinderen

Deze reis is niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Travel documents

You will receive your travel documents 5 days before departure. Vouchers, documents and further travel information will be given to you upon arrival.

Parkeren

Parkeren is gratis bij je hotel

Excursion

De toegangstijden voor je bezoek aan de kathedraal van Canterbury en Hever Castle worden vooraf gereserveerd voor je bezoek. Check je bezoektijden in je reisdocumenten voordat je op reis gaat.