Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief
  • Activiteit inclusief

Stad en strand in Valencia

  • Stedentrip
  • 2, 3, 4, 5 of 6 nachten
  • Spanje
22 beoordelingen
prijs vanaf € 119 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 238
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Combineer een citytrip met een strandvakantie in de vaak vergeten parel van Spanje: Valencia! Incl. hotel met ontbijt en een stadsbustour

Valencia is het vergeten juweeltje van de Zuid-Europese steden en wordt (onterecht) minder bezocht dan de zustersteden Madrid en Barcelona. Toch heeft Valencia alles in huis voor een geweldige citytrip! Je kan je hier namelijk verwachten aan unieke architectuur, pittoreske parken, interessante musea, charmante straatjes en een gezellige sfeer. En als je even genoeg hebt van al dat verkennen, kan je naar de rand van de stad gaan en een duik nemen in de Middellandse Zee. Neem dus je koffer en geniet van stad én strand in het bruisende Valencia!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 2, 3, 4 of 5 nachten in Valencia

  • Ontbijt

  • Bustour Valencia

Welkom in Valencia

Een citytrip naar Valencia is altijd een goed idee! Of je nu een zonaanbidder, cultuurliefhebber of culinaire avonturier bent, hier zit je sowieso goed. Struin door de straatjes van het historische centrum en bewonder de oude gebouwen. Plof even neer op een terrasje en doe met een verfrissend drankje nieuwe energie op. Daarna is het tijd om wat groen op te zoeken in het immense stadspark Jardín del Turia. Vroeger liep hier een rivier, maar na een overstroming in 1957 werd de loop van de Turia aangepast. In de lege rivierbedding ligt nu een immens stadspark met tuinen, sportvelden en musea. Het bekende Cidade das Artes e das Ciências of 'de Stad van Kunst en Wetenschap' is hier gelegen. Valencia heeft bovendien een strand van meer dan 3 km lang. Genoeg plek dus om even in de zon te liggen. Of waag gewoon een duikje in het verfrissende water van de Middellandse Zee. En wie graag van eten houdt, moet één ding zeker proeven: paëlla! Dit gerecht zag immers hier in Valencia het levenslicht. Zoek dus een gezellig restaurantje op en smullen maar.

Inbegrepen excursie: bustour door Valencia Bekijk de bezienswaardigheden van Valencia vanaf het comfort van je stoel terwijl je in een bus door de stad rijdt. Met de 2 routes en 21 stops rond Valencia kun je je eigen reis op maat maken.

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Onze tips
  • Overdekte markt in art-nouveaustijl

    Niet alleen een prachtig gebouw, maar ook dé plek om sinaasappels, olijven, kaas en ander lekkers te kopen.

    Markten Mercat Central de Valencia Markten
  • De groene oase van de stad

    Ontdek meer dan 40 000 planten in de botanische tuin van Valencia. De tuin werd opgericht in 1567 als een kruidentuin voor de medische studenten van de universiteit en wordt tegenwoordig gebruikt voor concerten en tentoonstellingen. Geniet er van de rustige sfeer en van de indrukwekkende verzameling van cactussen en andere planten.

    Park Jardí Botànic de València Park
  • Waar gevels schilderijen worden

    In de wijk El Carmen vind je talloze kleine galerijen en gezellige cafés. Bovendien vind je er kleurrijke streetart van de 'Spaanse Banksy', Escif, en de dromerige schilderijen van Hyuro. Sommige muurschilderingen zijn zo groot dat je je afvraagt hoe de kunstenaars ze hebben kunnen maken zonder inmenging van de autoriteiten ...

    Kunst & Cultuur El Carmen Kunst & Cultuur
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Vervoer
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Maximaal 3 volwassenen en 1 baby t.e.m. 2 jaar per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. twee volledig betalende personen kan een kinderkorting worden aangeboden. De korting is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Toegankelijkheid

Het hotel beschikt over kamers die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. Neem contact op met onze klantenservice

Babybed

Gratis beschikbaar in het hotel (afhankelijk van de beschikbaarheid). Neem voorafgaand aan de boeking telefonisch contact op met onze vakantieadviseurs

Huisdieren

Niet toegestaan

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek