€ 25

Cadeaubon

Verras je geliefden, vrienden of familie met een cadeaubon van TravelBird. Zij vinden inspiratie voor nieuwe bestemmingen en kiezen hun favoriete reisje uit. Is dat niet het leukste cadeau ter wereld?

Vouwplezier met jouw cadeaubon!

Wanneer je een cadeaubon koopt, ontvang je een te vouwen versie die je kan afdrukken. Volg de instructies en verras je vrienden!

Kies je cadeaubon

Hoe werkt het?

  1. 1. Kies je cadeaubon Kies welke cadeaubon je wil geven..
  2. 2. Geef je code in, activeer ze en kies vervolgens een aanbieding op onze website. Je voucher.
  3. € 25
    3. Verras je vrienden! Verras je vrienden en doe hen glimlachen!

Voorwaarden

Om alle voorwaarden van de cadeaubon van TravelBird te bekijken, klik dan hier.

Ken je het gevoel? Uren dwaal je door de winkelstraten, op zoek naar het perfecte geschenkje.

Elk jaar opnieuw met Valentijn is het nagelbijten en hopen dat je partner je originele cadeau goedkeurt. Met Moeder- en Vaderdag is het dagenlang stressen om het perfecte presentje te vinden om toch maar je broers en zussen te overtreffen.

Net als je denkt dat het je telkens is gelukt om het beste cadeautje te vinden, komt de Moeder der stressdagen: de eindejaarsperiode. Rond Kerstmis zoek je dag en nacht naar een leuk pakje om onder de kerstboom te leggen en elk jaar krijg je weer een teleurgesteld gezicht terug. En dan hebben we het nog niet eens gehad over die andere gebeurtenissen die een geschenk vereisen. Elk jaar is het weer vissen naar een leuke cadeautip voor de verjaardag van je beste vriendin, om de zoveel maand is er wel iemand uit je vriendenkring die trouwt of zoek je naar een attentie voor een collega die het kantoor verlaat.

Maar wat moet je in hemelsnaam geven als je na die ellenlange zoektocht nog niet het gewenste resultaat hebt gevonden?

Wel, er is goed nieuws. Volgens trendwatchers vind je het ideale cadeau immers nooit en is een cadeaubon altijd de beste oplossing. Geen teleurgestelde blikken, geen jarigen die na het feestje jouw zorgvuldig uitgezochte cadeautje geen blik meer gunnen, geen vrienden die vragen om het kasticket, zodat ze het geschenkje kunnen omruilen.

Nee, jouw liefste moeder kiest zélf waar het reisje heen voert, welk wellnesscentrum haar voorkeur geniet, welk pretpark het leukst is of welke verzorgingsproducten zij het liefst gebruikt. Een bon geeft vrijheid. Ga dus voor een cadeaukaart, die valt gegarandeerd in de smaak!

Het antwoord is simpel. Wie wordt er niet vrolijk van vakantie? Een reisvoucher is het ideale cadeau.

Uit onderzoek van de reisbijstandsverzekeringsmaatschappij Europ Assistance blijkt dat meer Belgen op vakantie gaan, maar dat het vakantiebudget wel is gedaald, zo schrijft Weekend Knack. Met andere woorden: je doet je vrienden, ouders of collega’s een groot plezier met een bon waarmee ze zelf een reis kunnen boeken.

De gelukkige kan dan zelf kiezen voor bijvoorbeeld een weekendje dicht bij huis, een citytrip naar Londen of Parijs, een all inclusive in Rhodos, een autovakantie naar Italië of een verre reis naar Zuid-Afrika. Ook een etentje in een lokaal restaurant, een bezoek aan de wellness of een dagje naar een pretpark behoren tot de mogelijkheden. Met enkele klikken heb je dus een waaier aan cadeautjes gevonden!

De tijd die je normaal verspilde met het eindeloos zoeken naar de ideale attentie kan je nu weer opvullen met het lezen van gekke weetjes.

Wist je bijvoorbeeld dat het nu ook al mogelijk is om een cadeaubon voor een advocaat te schenken? Denkt je beste vriend na over een scheiding? Geef hem dan een consultatie bij een advocaat cadeau! Iets minder drastisch -en bizar- is de bon van Oxfam waarmee je een geitenkoppeltje of een kip kunt kopen voor een geliefde. Deze krijgt hiervan een postkaartje en met het geld dat je hebt uitgegeven, help je families wereldwijd.

Zo ver hoef jij het natuurlijk niet te zoeken. Doe je je vrienden, familie of geliefden vakantietegoed cadeau? Dan schenk je hen de bijzonderste reisavonturen - de interessante weetjes en verhalen volgen vanzelf wel!