Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

All-inclusive strandvakantie in Sri Lanka

  • Vakantie
  • කළුතර
prijs vanaf € 989 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.978
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Beleef een all-inclusive vakantie aan de gouden westkust van Sri Lanka, binnen het bereik van ongelooflijke culturele hotspots en nationale parken

Dompel jezelf onder in de levendigheid van Sri Lanka tijdens deze all-inclusive strandvakantie. Dit tropische toevluchtsoord, dat pal aan het amberkleurige zandstrand van Kalutara ligt, is perfect voor ontspanning en avonturen in de spectaculaire nationale parken die een groot deel van het land bedekken.

Kalutara zelf is een voormalig kruidenhandelsstadje dat ongeveer een uur ten zuiden van het bruisende Colombo ligt. Koop lokaal gemaakte manden, proef exotisch fruit en verken de met palmbomen bezaaide kust van de Indische Oceaan langs de kronkelende South Coast Line. Ervaar hoogtepunten van de regio tijdens optionele excursies die je meenemen naar het historische Galle fort, de stad Colombo, de wilde dieren van het Yala National Park en op een spannende boottocht om walvissen te spotten.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 7, 10, 12 of 14 nachten in Mermaid Hotel & Club

  • All inclusive

  • Retourvlucht van naar Colombo

  • Houd er rekening mee dat er mogelijk extra reisdagen/nachten in het vliegtuig of onderweg zijn

De stad Galle

Het eiland Sri Lanka, net voor de zuidkust van India, is een paradijs van torenhoge regenwouden, gouden zandstranden, oude tempels en een overheerlijke keuken. Deze bestemming heeft een van de wildste, groenste landschappen in de regio van de Indische Oceaan. Je bevindt je op korte afstand van de fascinerende stad Galle - een exotische oude handelspost met Nederlandse koloniale gebouwen en een rustige kustlijn waar je lokale behendige paalvissers nog steeds hun unieke manier van vissen ziet beoefenen.

Mermaid Hotel & Club

  • Hotel
  • කළුතර, Sri Lanka

Dit hotel ligt in een idyllisch vissersdorpje aan de kust van Kalutara. Twee grote zwembaden, een ruim zonneterras en niet in de laatste plaats de spa staan ​​garant voor exclusieve momenten van ontspanning. Als je op zoek bent naar iets actiefs, kun je er ook volleyballen, squashen en deelnemen aan yogalessen - en natuurlijk mag een cricketspeelveld voor Sri Lanka's nationale sport niet ontbreken.

  • +7
Lees meer
Premium sea view room - with window

Premium tweepersoonskamer met zeezicht

Je kunt niet alleen genieten van het uitzicht op zee vanuit de ruime premium kamers, maar ook op het terras of balkon dat is uitgerust met een ligbed.

Optionele excursies

• privédagexcursie Galle • Bezoek het meest zuidelijke punt van Sri Lanka, fort Galle, misschien wel het best bewaarde zeefort in Zuid-Azië. Ontdek de Portugese, Nederlandse en Brits-koloniale gebouwen in de historische handelshaven en verdwaal in de smalle, kronkelende straatjes. De rit duurt ca. 2 uur. Lunch in een lokaal restaurant onderweg kan geregeld worden voor $10 per persoon.

• Privéstadstour door Colombo • Het karakteristieke Colombo is een fascinerende mengelmoes van oud en nieuw. Ontdek de wijk Fort, het voormalige Britse administratieve centrum en militaire basis, evenals Sea Street, Kayman's Gate, de Wolvendaalse Kerk, de BMICH, het Independence square en verschillende gebedshuizen, kenmerkend voor de kleurrijke smeltkroescultuur van de stad. Duur van de excursie: 4,5 uur. Lunch in een lokaal restaurant onderweg kan geregeld worden voor $15 per persoon.

• Privédagexcursie walvisspotten • Maak een boottocht vanuit Dondra Point of Mirissa, waar tussen november en april vaak potvissen en blauwe vinvissen, het grootste zoogdier op aarde, te zien zijn. Duur van de excursie: 9,5 uur. Lunch in een lokaal restaurant onderweg kan geregeld worden voor $10 per persoon.

• Privédagexcursie Yala National Park • Vertrek vroeg voor een bezoek aan het verbazingwekkende Yala National Park, waar je naast de Aziatische olifant waterbuffels, luiaardberen, het ongrijpbare luipaard, exotische vogels en meer kunt spotten. De rit duurt ca. 3,5 uur. Lunch in een lokaal restaurant onderweg kan geregeld worden voor $15 per persoon. Er geldt een verplichte toegangsprijs van $45 per persoon. De stadstour van Galle kan worden toegevoegd voor $10 per persoon.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Transfers (optioneel bij te boeken)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Max. 3 personen per kamer

Kinderkorting

O.b.v. twee volledig betalende personen kan een kinderkorting worden aangeboden. De korting is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Let op: Kinderen t.e.m. 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar hebben geen recht op een eigen stoel en ruimbagage in het vliegtuig

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek