Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

Geniet van de prachtige poolcirkel in Lapland

  • Anders
  • Rovaniemi
prijs vanaf € 849 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.698
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

3 of 4 nachten in een luxe glazen iglo in Lapland! Incl. ontbijt, privésauna en hottub, Ice Bar & Restaurant-ervaring en transfers

Hoge bomen die donker afsteken tegen het sneeuwwitte landschap, een nachtelijke hemel die glinstert van de sterren en het magische noorderlicht, mooie sneeuwsculpturen en de beroemde noordpoolcirkel... Met deze reis ontdek je deze adembenemende arctische wereld van Lapland in stijl. Geniet van de schoonheid om je heen met een onbelemmerd uitzicht vanuit je glazen iglo en warm op en ontspan in je eigen bubbelbad in de buitenlucht. Je dineert ook in arctische stijl tijdens een bezoek aan een ijsbar en ijsrestaurant waar de drankjes worden geserveerd in glazen gemaakt van ijs en waar je ijssculpturen kunt bewonderen. Je kunt zelfs met een sneeuwscooter de legendarische poolcirkel over rijden. Kies uit optionele extra's zoals een bezoek aan een rendierboerderij of een sleetocht met husky's en stel zo de vakantie van je leven samen. Pak jezelf dik in en maak je klaar om Lapland te ontdekken!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 3 of 4 nachten in een glazen iglo appartement in Fins Lapland

  • Ontbijt

  • Privésauna en bubbelbad met badjas en slippers

  • Toegang tot Ice Bar & Ice Restaurant

  • Toegang tot Snowman World Winter Zone

  • Gratis bagageservice

  • Driegangen pooldiner (alleen bij Deluxe poolcirkelverblijf)

  • Poolcirkel safari met sneeuwscooter & certificaat (alleen bij Deluxe poolcirkel-verblijf)

  • noorderlichtexcursie (alleen bij Noorderlicht-verblijf)

  • Transfer tussen hotel en vliegveld

Ontdek de wonder van Lapland in luxe

Maak kennis met de betoverende schoonheid van het besneeuwde Lapse landschap met een verblijf van 3 of 4 nachten in een moderne glazen iglo en pak deze kans om de beroemde poolcirkel over te steken. Slapen en ontspannen doe je in stijl met uitzicht op het winterwonderland om je heen en 's nachts kun je vanuit je bed turen naar de sterrenhemel turen. Verder staat er een diner in een arctische setting op het programma in het Ice Restaurant en je proeft Finse wodka in een shotglas gemaakt van ijs. Jongere bezoekers (en volwassenen met een jong hart) zullen volop genieten van een bezoek aan Snowman World waar je allerlei prachtige ijssculpturen kunt bewonderen, over ijsglijbanen kunt glijden en nog veel meer!

Het zal zonder twijfel koud zijn tijdens deze reis, maar in je eigen hottub in de buitenlucht en in je privésauna moet het geen probleem om op te warmen en te ontspannen met uitzicht op het serene Lapse landschap. In de buitenlucht valt er verder ontzettend veel te ontdekken: van iconische rendieren en husky's tot het adembenemende noorderlicht dat de donkere winterhemel vult met prachtige kleuren.

Je kunt kiezen uit de volgende arrangementen om van jouw perfecte vakantie te genieten:

  • Magisch Lapland Experience 3 nachten *
  • inclusief Ice Bar & Restaurant-ervaring en toegang tot Snowman World Winter Zone

  • Magisch Lapland - Noorderlicht 3 nachten *

  • inclusief professionele fotografietour van het noorderlicht, Ice Bar & Restaurant-ervaring en toegang tot Snowman World Winter Zone

  • Magisch Lapland - poolcirkel 4 nachten *

  • inclusief Ice Bar & Restaurant-ervaring en toegang tot Snowman World Winter Zone

  • Magisch Lapland - Deluxe poolcirkel 4 nachten *

  • inclusief 3-gangen pooldiner, poolcirkel safari met sneeuwscooter en certificaat, Ice Bar & Restaurant-ervaring en toegang tot Snowman World Winter Zone

Lees meer over deze arrangementen en optionele extra's hieronder en in het boekingsproces.

Dag 1-4: Geniet van ultieme arctische rust

Staar omhoog naar de mysterieuze luchten door de doorzichtige muren van je glazen iglo, steek de beroemde poolcirkel over en verken het betoverende sneeuwlandschap met een sneeuwscooter.. deze reis van 4 nachten in Lapland is gevuld met magische ervaringen en heerlijke luxe. Je verblijft maar liefs…

Lees meer
Glass Resort

Dag 1-4: Ervaar de arctische wonderen van Lapland

Dompel jezelf tijdens deze magische reis naar Lapland maar liefst 4 dagen lang onder in een ijzig winterwonderland én in luxe! Slaap en dineer in een doorzichtige glazen iglo en geniet van het uitzicht op het adembenemende arctische sneeuwlandschap om je heen. 's Nachts kun je van binnenuit je appa…

Lees meer
Glass Resort

Dag 1-3: Sneeuw, ijs en het noorderlicht in het magische Noordpoolgebied

Bergen sneeuw overal waar je kijkt, adembenemende uitzichten vanuit je stijlvolle glazen iglo en de kans om het spectaculaire noorderlicht te zien.. Deze arctische reis heeft het allemaal. Geniet van 3 nachten in het winterwonderland van Lapland en slaap en dineer in een doorzichtige glazen iglo di…

Lees meer
Glass Resort

Dag 1-3: Ontdek de betoverende schoonheid van Lapland

Ga op avontuur en geniet van de schitterende sneeuw en de sterren in prachtig Lapland. Waan jezelf in een sneeuwbol als je vanuit je gezellige glazen iglo naar het witte landschap om je heen kijkt. Verder kun je de mooie creaties in Snowman World bewonderen en een toast uitbrengen met een drankje g…

Lees meer
Glass Resort
Optionele excursies

Maak je verblijf in Lapland nog magischer met een van de onderstaande optionele excursies. Je kunt deze ervaringen boeken tijdens het boekingsproces:

• Noorderlichtexcursie • Ga op jacht naar de Aurora Borealis met professionele gidsen die je naar de beste plekken brengen om het noorderlicht te bewonderen. De gidsen helpen je om de foto's van je leven te maken van dit mooie fenomeen. Neem je eigen spiegelreflexcamera mee voor de beste resultaten of huur op de dag zelf een camera. In het geval van slecht zicht op het noorderlicht, zal de excursie gericht zijn op de arctische natuur.

• Sneeuwscootersafari over de poolcirkel • Bekijk de fascinerende natuur en het natuurlijke landschap van Lapland met een spectaculaire rit met een sneeuwscooter en steek de beroemde poolcirkel over met een professionele gids. Kies uit een excursie van 2,5 uur of een hele dag.

• Bezoek husky- en rendierboerderij met sleetochten • Rijd door het besneeuwde landschap op een sneeuwscooter voordat je de husky's en rendieren van Lapland leert kennen. Je kunt ook op een slee rijden die door deze prachtige dieren wordt getrokken en meer te weten komen over hun leven.

• Dinerervaringen in Glass Restaurant & Ice Restaurant • Proef de authentieke culinaire cultuur van Lapland, met een heerlijke dinerervaring. Geniet van de verse smaken van wilde, lokale producten, waaronder zeevruchten, rendier, wild en bessen geplukt uit lokale bossen of dineer in de fascinerende Ice Bar & Restaurant waar alles om je heen is gemaakt van ijs!

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Max. 4 personen per iglo appartement

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden krijgen kinderen korting op hun verblijf. De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Noorderlicht

Houd er rekening mee dat het noorderlicht een natuurlijk fenomeen is dat moeilijk te voorspellen is en afhankelijk is van natuurlijke omstandigheden, waardoor waarnemingen niet kunnen worden gegarandeerd.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek