Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Modern resort aan de Adriatische Zee in Kroatië

  • Vakantie
  • Vodice
prijs vanaf € 579 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.158
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Een idyllische Adriatische strandvakantie in Dalmatië - inclusief resort met ontbijt, toegang tot de sauna en whirlpool en retourvlucht

Het eindeloze blauw van de Adriatische Zee, dramatische kliffen, romantische baaien - aan de Dalmatische kust geniet je van een heerlijke strandvakantie. Historische steden en beroemde badplaatsen zoals Dubrovnik, Split en Zadar nodigen je uit om ontspannende dagen aan zee door te brengen. Het glooiende binnenland is dan weer ideaal voor lange wandelingen en mountainbiketochten, terwijl de duizenden kleine eilandjes voor de kust perfect zijn voor eilandhoppen per boot of privéjacht.

Hotel Olympia Sky ligt in het populaire vakantieoord Vodice, ongeveer 100 km ten noorden van Split. Het moderne hotel, met zijn helderwitte gevel, doet denken aan een cruiseschip en ligt direct aan het prachtige kiezelstrand, met cafés, restaurants en souvenirwinkels vlakbij. Het biedt comfortabele kamers en suites met een fantastisch uitzicht op zee. Wandel langs de waterkant naar de nabijgelegen jachthaven en geniet van de romantische avondstemming. Of waag je aan de diverse watersporten zoals duiken en verken de fascinerende onderwaterwereld.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 5, 7 of 10 nachten in Hotel Olympia Sky

  • Ontbijt (upgrade naar halfpension mogelijk)

  • Dagelijks 1 uur toegang tot de sauna en bubbelbad

  • Retourvlucht van naar Split, Zadar

Verken Vodice

Hoewel Vodice niet zo bekend is als zijn buren Split of Zadar, is het zeker niet minder aantrekkelijk. Maak een wandeling langs de mooie haven, bezoek de prachtige kerken en archeologische vindplaatsen en ontspan op de paradijselijke stranden. Hier kun je deelnemen aan allerlei activiteiten, van een boottocht maken of kajakken langs de prachtige kust, tot een fiets huren om de omgeving te ontdekken, terwijl sensatiezoekers kunnen gaan duiken of paragliden. Na een halfuur landinwaarts rijden bereik je het unieke Nationaal Park Krka. Dit park biedt prachtige wandelpaden en diverse watervallen om af te koelen - waardoor het een perfecte bestemming is voor een onvergetelijk dagje uit tijdens je vakantie. Alles is mogelijk in Vodice!

Hotel Olympia Sky

  • Hotel
  • Vodice, Kroatië

Met een ideale ligging aan de kust tussen Zadar en Split, verwelkomt Hotel Olympia Sky in Vodice je voor een vakantie aan de kust van Midden-Dalmatië. Elke ochtend word je verwend met een ontbijtbuffet met heerlijke regionale ingrediënten. Geniet van een adembenemend uitzicht over de Adriatische Zee vanuit het elegante restaurant Sky. Olympia Life Wellness staat volledig in het teken van jouw welzijn. Allerlei massages en schoonheidsbehandelingen, zoals behandelingen met warme olijfolie (tegen betaling), wachten op je in het stijlvolle wellnesscentrum. Je kunt ook ontspannen in de sauna of whirlpool.

  • +2
Lees meer

Superior tweepersoonskamer

Vakkundig futuristisch en toch organisch van stijl - de 23 tot 38 m² superior tweepersoonskamers van Hotel Olympia Sky zijn ingericht met een mix van natuurlijke tinten en modern houten meubilair. Door de hoge ramen en vanaf je eigen balkon geniet je van een prachtig uitzicht op het dennenbos, het strand en de zee, of op het pittoreske stadje Vodice. De kamers hebben tal van voorzieningen, waaronder airconditioning, een minibar, een bureau, een fauteuil en een badkamer met douche.

Premium suite

Met een oppervlakte van 75 tot 85 m² en een prachtig uitzicht over het eiland en de stad Vodice, onderscheiden premium suites zich door hun comfort. Ze hebben een 40 tot 50 m² groot terras, waar je geniet van een adembenemend uitzicht over de eilandengroep, de blauwe zee en de schilderachtige omgeving. De badkamer heeft een ligbad en de bank in de woonkamer is eenvoudig om te bouwen tot een extra bed.

Onze tips
  • De watervallen van Krka

    Laat je omverblazen door de prachtige meren, watervallen en natuur in het Krka Nationaal Park! De Skradinski Buk waterval is een onvergetelijk zicht en is dus niet voor niets een van de bekendste in Kroatië! De vele watervallen in het park bestaan uit stenen platformen, eilanden en meren die je kan ontdekken via een netwerk van paden en bruggen.

    Park Krka Nationaal Park Park
  • Architectuur uit het Oude Rome

    In de prachtige stad Split kun je onder meer het Paleis van Diocletianus bewonderen: een paleis uit de vierde eeuw van de gelijknamige Romeinse keizer Diocletianus. Game of Thrones-fans weten waarschijnlijk dat veel scènes in Kroatië werden opgenomen - zo ook in dit paleis! Verder is de oude stad van Split een echte aanrader!

    Kasteel Het paleis van Diocletianus in Split Kasteel
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Transfers
  • Toeristenbelasting afhankelijk van het seizoen € 1,40 of € 0,95 per persoon per nacht (€ 0,70 of € 0,48 per dag voor kinderen van 12 tot 17 jaar) ter plaatse te betalen
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Max. 3 personen per Superior tweepersoonskamer Max. 4 personen per Premium Suite

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden krijgen kinderen korting op hun verblijf. De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien

Baby's van 0 tot 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar krijgen geen eigen stoel in het vliegtuig toegewezen of ingecheckte bagage

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek