Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief
  • Activiteit inclusief

Duik in de historische charme van Gdansk

  • Stedentrip
  • Gdańsk
prijs vanaf € 129 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 258
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek de oude en nieuwe parels van prachtig Gdansk incl. 4-sterrenhotel met ontbijt en 1 of 2 boeiende excursies

Witamy w Gdańsku - welkom in Gdansk! Deze historische Poolse stad is een van de mooiste van het land en zit vol met allerlei verrassingen. Je vindt hier middeleeuwse schatten en beeldschone straten in de oude stad zij aan zij met moderne wolkenkrabbers. Verder kun je hier heerlijk wandelen langs de rivier, genieten van heerlijk eten en drinken en in de geschiedenis van de stad duiken. Tijdens je citytrip ga je op een inbegrepen excursie naar het beroemde Olivia Star-observatiedek - een 180 meter hoge toren. Bewonder hier het prachtige uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje. Bij een verblijf van 4 of 5 nachten breng je ook een bezoek aan 's werelds grootste kasteel - slot Mariënburg in Malbork - een imposant middeleeuws fort uit de 13e eeuw vol met historische schatten, waaronder harnassen en wapens. Van de sprookjesachtige decors van het oude deel van de stad tot de indrukwekkende architectuur van het moderne Gdansk, deze Baltische stad is de perfecte plek voor een citytrip!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen in Gdansk

  • Ontbijt

  • Bezoek aan Olivia Star observatiedek met diner en 1 drankje (dag 2)

  • Groepsexcursie slot Mariënburg, Mariakerk en Amber Museum (dag 4, alleen bij verblijf van 4 of 5 nachten)

  • Transfer tussen hotel en de inbegrepen excursie(s)

Schilderachtig Gdansk

De oude Hanzestad van Polen is gelegen in het noordoosten, aan de Oostzee. De fotogenieke stad is de ideale bestemming voor een stedentrip, niet gek dat het de laatste tijd steeds geliefder is geworden bij toeristen. Maar wees niet bang, Gdansk voelt nog steeds als een onontdekte parel. Je kunt hier naar hartelust ronddwalen door een labyrint van straatjes en steegjes, genieten van de Poolse keuken in knusse restaurants en koffieleuten in een van de hippe cafés mét een traditioneel gebakje met rozensmaak erbij. Gdansk staat ook bekend als de hoofdstad van barnsteen - je kunt meer ontdekken over deze betoverende gouden steen in het Amber Museum en je eigen barnsteenschat vinden om mee naar huis te nemen in de boetieks van de stad.

Voelt het soms even alsof je in Amsterdam loopt? Dat kan kloppen hoor, de stad heeft namelijk een Nederlands tintje, dit zie je wanneer je omhoog kijkt en de gevels van de kleurrijke pandjes ziet. In de middeleeuwen hebben de Nederlanders en Belgen veel gehandeld in Gdansk. De stad lijkt boordevol geschiedenis te zitten, maar dat is eigenlijk niet zo. Ten tijde van de Tweede Wereldoorlog werd veel in puin gelegd. Alle glorie was verloren… Maar gelukkig herstelde de stad en werd alles gerestaureerd. Hou je camera in de aanslag dus!

Holiday Inn Gdansk

  • Hotel
  • Gdańsk, Polen

Het moderne en stijlvolle Holiday Inn Gdansk is een 4-sterrenhotel dat gunstig gelegen is in het stadscentrum. Vanaf hier heb je een fantastisch uitzicht over de nabijgelegen rivier en enkele van de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Verder bevind je je op loopafstand van populaire attracties, waaronder de beroemde Neptunus-fontein. Het hotel is voorzien van een fitnessruimte, een Sky Bar met mooi uitzicht op de stad, een restaurant, een 24-uursreceptie en gratis wifi.

  • +6
Lees meer
Double Room

Standaard tweepersoonskamer

Inbegrepen excursie(s)

• Bezoek aan Olivia Star observatiedek (dag 2) • Geniet van het ongelooflijke uitzicht vanaf de 32e verdieping van de 180 meter hoge Olivia Star, het hoogste gebouw in Polen. Geniet overdag van een prachtig uitzicht over het Tri-City-gebied en de Baltische kust en bewonder 's avonds de zonsondergang vanaf hier. - Inclusief diner en één drankje per persoon en transfer van en naar het hotel - Op vrijdag- en zaterdagavond biedt de Olivia Star ook een livemuziekconcert - Duur: 3 uur

• Rondleiding door slot Mariënburg in Malbork - alleen bij het verblijf van 4 of 5 nachten (dag 4) • Verken het prachtige kasteel van Malbork - het grootste kasteel ter wereld, gebouwd in de 13e eeuw door de Duitse Orde en een belangrijk middeleeuws fort. Tijdens deze begeleide groepsreis verken je de binnenkant van het kasteel en bezoek je collecties met historische artefacten, waaronder wapens, vlaggen en harnassen. - Inclusief bezoek aan de Mariakerk en het Amber Museum, transfer van en naar het hotel en gids - Duur: hele dag

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Toeristenbelasting (ter plaatse te betalen)
  • Vervoer
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Maximaal 3 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalende personen krijgen kinderen korting op hun verblijf. De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Valuta

In Polen wordt er betaald met de Poolse Złoty (PLN)