Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief activiteit

De ster op elke bucketlist: IJslands noorderlicht

 • Citytrip
 • 3, 4, 5 of 6 nachten
 • IJsland
Nu vanaf € 299
 • per persoon vanaf
 • o.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Krijg het prachtige IJsland en het magische noorderlicht te zien! Incl. hotel met ontbijt, noorderlicht-excursie en heen- en terugvlucht

Bevroren watervallen, explosieve geisers, machtige gletsjers en vulkanische zwarte zandstranden: dat is IJsland! Tijdens dit winteravontuur verblijf je in de hoofdstad van IJsland, Reykjavik, waar je kunt ontspannen in de prachtige Blue Lagoon en kunt genieten van de geschiedenis, cultuur en heerlijk eten. Op de tweede dag ervaar je het hoogtepunt van deze reis - je maakt een excursie waarop je op zoek gaat naar het magische noorderlicht. Helder noorderlicht zorgt voor een heus schouwspel in de lucht en met een beetje geluk kun je deze voorstelling met eigen ogen bekijken. Eén ding is zeker: deze bucketlist-ervaring krijgt zeker meer dan 5 sterren! Dus waar wacht je op? Maak je klaar voor de IJslandse pracht en praal!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3, 4, 5 of 6 nachten in Reykjavik, IJsland
 • Ontbijt
 • Noorderlicht-excursie en sterren kijken
 • Retourtransfer tussen de luchthaven en het hotel
 • Heen- en terugvlucht van Amsterdam, Zaventem naar Keflavik
Eiland van vuur en ijs

Machtige gletsjers, actieve vulkanen, eindeloze landschappen en legendes van elven, trollen en feeën - geen enkel ander Europees land herbergt meer fabels en verhalen dan IJsland. Met bijna 130 vulkanen, waarvan er ongeveer 30 als actief worden beschouwd en de gigantische gletsjers van het eiland, waarvan sommige tot 900 meter dik zijn, domineren de elementen vuur en water (of ijs) het uiterlijk van deze fascinerende eilandstaat.

Hotel

We werken samen met onze vertrouwde partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Lees meer
Inbegrepen excursie: Het noorderlicht en sterren kijken

Beleef een magische nacht en bekijk het noorderlicht en de sterren aan de IJslandse nachthemel! Tijdens deze noorderlichttour op dag 2 ontvang je eerst professionele informatie over het noorderlicht en de sterren aan de poolhemel aan boord van een comfortabele bus en ga je vervolgens zelf op zoek naar hen. De experts ter plaatse bekijken de voorspelling van het noorderlicht in detail, dus de kans om het te spotten is groot. Je kunt foto's maken van de nachtelijke hemel en het noorderlicht en ze bekijken door een telescoop. Kijk uit naar een absoluut magische ervaring die je nooit zult vergeten!

Inclusief: Transfer (je wordt opgehaald bij het hotel en weer afgezet), speciaal opgeleide noorderlicht gids, audiogids (in 10 talen), gratis wifi en USB-verbinding in de bus, gebruik van camerastatief en astronomische telescoop, gratis sterrenkaart, extreem warme "Aurora jassen" en warme en waterdichte winterlaarzen te huur.

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Boekingskosten € 10
Praktische informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en Secret Escapes Limited voor het leveren van uw pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. De Secret Escapes algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes Limited is een bedrijf dat geregistreerd is in Engeland en Wales onder nummer 07026107, gevestigd te 120 Holborn, Londen, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Covid-19

Wegens de COVID-19 pandemie zijn er mogelijk extra veiligheidsmaatregelen van kracht op je bestemming. Deze maatregelen kunnen op zeer korte termijn veranderen. Kijk daarom vlak voor vertrek na wat de maatregelen zijn aan de hand van het buitenlandse overheidsadvies van België.

Bezetting

Max. 2 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. twee volledig betalende personen kan een kinderkorting worden aangeboden. De korting is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Let op: Kinderen t.e.m. 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar hebben geen recht op een eigen stoel en ruimbagage in het vliegtuig

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Valuta

De nationale valuta in IJsland is de IJslandse kroon

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten ten laatste vijf dagen voor vertrek.

Vluchttijden

Let erop dat vluchten kunnen wijzigen, vertraagd kunnen zijn of uitgesteld kunnen worden door de luchtvaartmaatschappij en dat vluchttijden onder voorbehoud zijn. Vergeet niet om de precieze vertrektijden voor vertrek nog te raadplegen op de website van de luchtvaartmaatschappij of de luchthaven om onaangename verrassingen te vermijden.

Noorderlicht

Houd er rekening mee dat het noorderlicht een natuurlijk fenomeen is dat moeilijk te voorspellen is en afhankelijk is van natuurlijke omstandigheden. Het zien van het noorderlicht kan dus niet worden gegarandeerd.