Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Modern strandverblijf op het eiland Brac, Kroatië

  • Vakantie
  • Supetar
prijs vanaf € 299 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 598
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Profiteer van de zon en het strand in het prachtige noorden van Brac in Kroatië incl. all inclusive resort en heen- en terugvlucht

Waterman Svpetrvs Resort ligt in het prachtige noorden van het Kroatische eiland Brac in Supetar. Het hotel wordt omgeven door weelderige vegetatie, ligt direct aan zee en biedt voldoende ruimte voor een ontspannen vakantie. Relax in de zon aan een van de vijf zwembaden en geniet van een verfrissende cocktail. Luister naar het geluid van de golven op het strand en laat je blik dwalen over het glinsterende, turquoise water. Meer ontspanning wacht je op in de Island Spa, met rustgevende massages en verschillende behandelingen.

Voor de liefhebbers heeft het resort ook verschillende sportfaciliteiten zoals volleybal, minigolf en tennis. De stad Supetar is vanaf hier ook gemakkelijk te verkennen. Wandel langs de haven, verken de steegjes en winkels. Natuurlijk mag je de mooiste bezienswaardigheden van het eiland niet missen, dus maak een uitstapje naar een van de meest gefotografeerde stranden van Kroatië: Zlatni Rat. Een natuurlijke idyllische plek met bruisend strandleven en cultuur.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 5, 7 of 14 nachten in het 4-sterren Waterman Svpetrvs Resort

  • All inclusive

  • Retourvlucht van naar Split

Supetar op het eiland Brac

Supetar, gelegen in het noorden van het eiland Brac, is de grootste stad van het Kroatische eiland. Je vindt er niet alleen talrijke winkels en restaurants, maar ook culturele schatten. De Maria-Annunciakerk is op zichzelf al een bezoek waard, maar de echte highlight is de mozaïeken uit de 6e eeuw. Vanuit Supetar kunt je gemakkelijk de mooiste locaties van Brac verkennen. Een uitstapje naar het Dominicaanse klooster in Bol of een dagje op het strand van Zlatni Rat staan bovenaan de lijst. Een andere must is een bezoekje aan Split op het vasteland om de indrukwekkende gebouwen van de Dalmatische hoofdstad te bewonderen.

Waterman Svpetrvs Resort

  • Hotel
  • Supetar, Kroatië

In de schaduw van de pijnbomen, omgeven door prachtige stranden met fijne, witte kiezels, ligt het 4-sterren Waterman Svpetrvs Resort, op slechts 5 minuten wandelen van de stad Supetar. Het charmante hotel met zijn prachtige ligging aan zee is een oase van welzijn voor lichaam en geest. Het gehele resort heeft een oppervlakte van 150.000 vierkante meter en is verdeeld in meerdere gebouwen die stuk voor stuk stijlvol zijn ingericht. Er zijn 5 zwembaden met parasols en ligstoelen. Kom tot rust in het stoombad, de sauna, whirlpools en een buitenzwembad van het wellnesscentrum. Er is ook de mogelijkheid om te ontspannen met een massage of spabehandeling. Het restaurant biedt een rijke selectie aan Kroatische en internationale gerechten geserveerd met regionale wijn.

  • +6
Lees meer
Double room

Standaard tweepersoonskamer

De comfortabele tweepersoonskamers hebben een modern meubilair met elegante kleuraccenten. Tot de voorzieningen behoren satelliet-tv, een minikoelkast en een balkon of terras. De badkamer heeft een douche of bad.

Superior double room

Superior tweepersoonskamer

De ruime superior tweepersoonskamers zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Het moderne interieur en de stijlvolle aankleding creëren een sfeer die uitnodigt tot ontspanning. Voorzieningen zijn onder andere satelliet-tv, een mini-koelkast en een balkon. De badkamer heeft een douche of een bad.

Onze tips
  • Architectuur uit het Oude Rome

    In de prachtige stad Split kun je onder meer het Paleis van Diocletianus bewonderen: een paleis uit de vierde eeuw van de gelijknamige Romeinse keizer Diocletianus. Game of Thrones-fans weten waarschijnlijk dat veel scènes in Kroatië werden opgenomen - zo ook in dit paleis! Verder is de oude stad van Split een echte aanrader!

    Kasteel Het paleis van Diocletianus in Split Kasteel
  • De Gouden Hoorn van Brac

    Het unieke strand van Zlatni Rat ligt ten westen van Bol op het eiland Brac en is een van de meest gefotografeerde stranden van Kroatië. De driehoekige landtong strekt zich uit over 400 meter in zee en verandert steeds door wind en zeestroming.

    Strand Zlatni Rat Strand
  • Religieuze schatten

    Het Dominicanenklooster in Bol op het eiland Brac werd rond 1475 gebouwd. Naast het klooster staat het kerkje van de Madonna van God. Een renaissanceschilderij van Madonna met het kindje Jezus en de heiligen wordt beschouwd als de belangrijkste schat van het bijbehorende museum.

    Kerk Dominicanenklooster in Bol Kerk
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Toeristenbelasting: € 1,40 per volwassene en € 0,70 per kind (12-17 jaar), ter plaatse te betalen
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Max. 3 personen per kamer

Kinderkorting

O.b.v. twee volledig betalende personen kan een kinderkorting worden aangeboden. De korting is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Let op: Kinderen t.e.m. 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar hebben geen recht op een eigen stoel en ruimbagage in het vliegtuig

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek