Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

Stijlvolle all-inclusive zonvakantie op Rhodos

  • Vakantie
  • Rodos
prijs vanaf € 689 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.378
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek de historische schatten uit de Oudheid op Rhodos incl. all-inclusive verblijf in een luxe suite, transfer en retourvlucht

Griekenland roept waarschijnlijk meteen beelden bij je op van ongerepte gouden stranden, azuurblauw water en een ongelooflijke schat aan overblijfselen uit de Oudheid. Rhodos, het grootste Griekse eiland van allemaal, zal je hierin zeker niet teleurstellen. Je vindt hier een uitgestrekte kustlijn, groene valleien vol begroeiing en de overblijfselen van een beschaving die hier eeuwen geleden leefde. Daarmee weet Rhodos iedere bezoeker te betoveren. Ervaar dit allemaal met een verblijf in het prachtige Castellum Suites, op een steenworp van de oude binnenstad die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat.

Met het all-inclusive aanbod, het buitenzwembad en de moderne inrichting vormt Castellum Suites - genoemd naar het middeleeuwse Kastello van Rhodos waar de Grootmeester van de Ridders van Rhodos woonde - een mooie uitvalsbasis om het hele eiland te verkennen. Bezoek bijvoorbeeld de Akropolis van Lindos en de Vlindervallei van Rhodos. Een andere trekpleister is natuurlijk de Griekse keuken. Verwen je smaakpapillen met verse zeevruchten, feta en zongerijpte tomaten in verse olijfolie.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 3, 5 of 7 nachten in Castellum Suites

  • All-Inclusive

  • Welkomstdrankje

  • Privétransfer tussen luchthaven en hotel

  • Retourvlucht van naar Rhodos

Hallo Rhodos!

Aan de ene kant: zon, zee en strand. Aan de andere kant: musea, kastelen en kerken. Wat die twee verbindt? Jouw prachtige all-inhotel op het Griekse eiland Rhodos! Hier combineer je heerlijk ontspannen aan de rand van het zwembad en op het strand met een dagje cultuur tussen de eeuwenoude tempels en middeleeuwse steden. Ben je meer een natuurliefhebber? Dan is een bezoek aan de Vlindervallei jou op het lijf geschreven. Daar dwaal je langs prachtige watervallen, over bruggetjes en langs beekjes, en misschien spot je wel een van de zeldzame harlekijnvlinders. En steeds opnieuw keer je terug naar het heerlijke hotel, waar je geniet van een all-informule en met een goed boek aan het zwembad wegdroomt.

Castellum Suites

  • Hotel
  • Rodos, Griekenland
entance main

Het 4-sterrenresort Castellum Suites combineert klassieke elegantie met moderne flair en het is gelegen in een rustige buurt nabij het noordelijkste puntje van het eiland Rhodos. In het resort waan je je in een paradijs. Zachte kleuren en moderne meubels vormen een rustige sfeer. Al je wensen worden hier vervuld met het all-inclusive pakket. De lunch en het diner bestaan uit mediterrane gerechten met verse ingrediënten en verder kun je hier tot laat in de avond genieten van lokale wijnen en verfrissende cocktails.

Na de hele dag de rijke cultuur van het Griekse eiland te hebben verkend, kun je ontspannen in het zwembad van het resort. Er is ook een kinderzwembad voor gezinnen aanwezig. 's Avonds kun je van livemuziek genieten in de loungebar en de adembenemende zonsondergang bewonderen boven het glinsterende water.

  • +5
Lees meer
Double suite main

Tweepersoonssuite

De comfortabele tweepersoonskamer zijn ingericht in neutrale tinten en uitgerust met alle belangrijke voorzieningen. Je vindt hier licht hout, wit linnen en een balkon dat je een mooi uitzicht over het resort en de omgeving biedt.

Executive suite

Executive suite

De executive suites bieden iets meer ruimte dan de tweepersoonssuites. Ze zijn ook ingericht met licht hout, tegelvloeren en Scandinavisch meubilair. Deze suites zijn voorzien van een gemeubileerd balkon waar je heerlijk kunt ontspannen.

Onze tips
  • Kallithea Springs

    Op zoek naar nóg meer ontspanning tijdens je vakantie? Ga dan naar Kallithea, bekend om zijn mineraalrijke warmwaterbronnen. Deze bronnen zijn aangelegd in het begin van de 20e eeuw. Daarvoor werd het genezende water van Kallithea al door de oude Grieken gebruikt. Dus waar wacht je nog op? Het is tijd voor een duik!

    Spa & Wellness Kallithea Springs Spa & Wellness
  • Akropolis van Lindos

    Aan de westkant van het prachtige Rhodos vind je de oude Akropolis van Lindos. Gelegen op een 116 meter hoge klif in het hart van Lindos, is deze prachtige oude Griekse ruïne de meest bezochte in Griekenland na de wereldberoemde Akropolis van Athene.

    Museum Akropolis van Lindos Museum
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Toeristenbelasting €3,- per persoon per nacht
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Max. 2 personen per suite

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek