Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Activiteit inclusief

Athene en de indrukwekkende Akropolis

  • Stedentrip
  • Griekenland
prijs vanaf € 359 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 718
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek Athene met een rondleiding door de stad, de imposante Akropolis en het museum incl. hotel met ontbijt en heen- en terugvlucht

Dompel je onder in de Griekse oudheid en ontdek Athene, een geweldige stad met talloze schatten. Profiteer van alles wat Athene te bieden heeft en ontrafel al haar geheimen tijdens een inbegrepen rondleiding langs alle bezienswaardigheden, waarbij je ook nog eens de imposante Akropolis en het Akropolismuseum bezoekt. Wandel door de pittoreske steegjes, strijk neer op een terrasje voor een lunch in de zon, bestaande uit heerlijke Griekse specialiteiten en laat je meeslepen door deze unieke plek. Je zult ongetwijfeld gecharmeerd zijn door de sfeer die hier heerst - een mix van modern met een rijke geschiedenis. Ben jij klaar voor een vakantie boordevol verrassingen?

Deze aanbieding is inclusief:
  • 2, 3, 4 of 5 nachten in Athene in een hotel met uitzicht op de Akropolis

  • Ontbijt

  • Rondleiding door Athene en de Akropolis

  • Retourvlucht van naar Athene

  • Als je deze reis graag wilt boeken zonder vluchten, dan kun je hiervoor kiezen tijdens het boekingsproces.

Welkom in Athene

De Griekse hoofdstad dient als centrum van het land en is de ideale bestemming voor iedereen die van het stadsleven, het strand en niet in de laatste plaats van veel cultuur en geschiedenis houdt. Toen Athene in 2004 de Olympische Spelen organiseerde, werd de hele stad gerenoveerd met idyllische parken en straten, Engelse borden en een uitstekend metrosysteem. Maar dat is nog niet het meest indrukwekkende... De imposante Akropolis, de Parthenon-tempel, de Tempel van Zeus en het beroemde archeologische museum van Athene - deze Griekse monumenten en nog veel meer wachten je op in Athene!

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Lees meer
Inbegrepen rondleiding door Athene en de Akropolis

Ontdek het centrum van Athene en de Akropolis terwijl je de Griekse geschiedenis en mythologie induikt. Samen met een Engelssprekende gids start je de rondleiding in het Olympisch Stadion van Athene en ga je verder naar zowel de moderne als oude must-see's van Athene. Je passeert onder meer het parlementsgebouw, het graf van de onbekende soldaat, Zappeion, de tempel van Zeus, de nationale tuin en nog veel, veel meer. Het hoogtepunt van de excursie is de majestueuze Akropolis, waar je oude historische monumenten bezoekt, waaronder de Tempel van Nikè, de Parthenon-tempel en allerlei andere klassiekers. Je sluit de excursie af met een bezoek aan het Dionysustheater en het Akropolismuseum.

De excursie duurt 4-5 uur. Inbegrepen zijn vervoer van en naar het hotel, Engelssprekende gids en toegangstickets. Houd er rekening mee dat de excursie niet geschikt is voor rolstoelgebruikers. De uiteindelijke dag en ophaaltijd krijg je bij de vouchers samen met je reisdocumenten.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Transfers tussen de luchthaven en het hotel
  • Toeristenbelasting (ter plaatse te betalen): ca. €3-4 per nacht
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Max. 3 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

De eenpersoonstoeslag is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis: ga verder met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien

Kinderkorting

De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis: ga verder met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien.

Baby's van 0 tot 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar krijgen geen eigen stoel toegewezen in het vliegtuig of ingecheckte bagage

Huisdieren

Helaas niet toegestaan op deze reis

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek