Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Huurauto inclusief
  • Activiteit inclusief

Verken de leistenen dorpjes van Portugal

  • Rondreis
  • Portugal
prijs vanaf € 519 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.038
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek de authentieke leistenen dorpjes van Midden-Portugal incl. hotels met ontbijt, wandel- en boottocht, huurauto en heen- en terugvlucht.

Rijden door desolate landschappen waar af en toe een kasteel uit oprijst en tot rust komen bij het geluid van het kabbelende water van de Zezere rivier... Het lijkt wel een sprookjesland dat we beschrijven, en toch is het echt. In Portugal vind je maar liefst 27 dorpjes waar dit sprookje realiteit is. Ze heten de leistenen dorpjes en zijn een van de best bewaarde geheimen van het Portugal. De authentieke huizen in deze dorpen zijn gemaakt van leisteen en ook de trappen en straten zijn gebouwd uit dit gesteente. Tijdens je verblijf hier zul je niet alleen verrast worden door de gastvrijheid van de vriendelijke lokale bevolking, maar ook van de rust die heerst in dit ongerepte landschap. Maak je klaar voor een rondreis vol cultuur, groene vergezichten en charmante dorpjes. Je verblijft op pittoreske plekken waar het lijkt alsof de tijd stil is blijven staan. Wedden dat je nooit eerder een plaats als dit gezien hebt?

Deze aanbieding is inclusief:
  • Rondreis door Portugal: 7 of 9 nachten

  • Ontbijt

  • Wandeltocht in Vila de Rei en boottocht

  • Huurauto

  • Retourvlucht van naar Porto

Hotels

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over de hotels waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Lees meer
Reisdetails

Dag 1: Porto

Beginnen aan je rondreis doe je in het noorden van Portugal. Eenmaal geland op de luchthaven van Porto, haal je je huurauto op en rijd je naar je hotel in Porto. Deze stad is een mix van prachtig gekleurde gevels, adembenemende uitkijkpunten en bruisende pleintjes. Bewonder de sierlijke boogbrug Po…

Lees meer

Dag 2 - 4: Zuidelijke leistenen dorpen

Op dag 2 laat je Porto achter je en rijd je in zuidelijke richting naar het Portugese binnenland. De leistenen dorpen vind je in 16 verschillende gemeenten en liggen verspreid over de gebergtes Serra da Lousã en Serra do Açor. Onderweg passeer je verschillende dorpjes die verscholen liggen tussen d…

Lees meer

Dag 5 - 7: Noordelijke leistenen dorpen

Met je huurauto kun je er zelf opuit trekken om de regio te verkennen. Wil je verder de natuur in? Dan zijn de watervallen Fraga da Pena en de Penedos de Góis rotsen absoluut de moeite waard. Laat je leiden door de leistenen paden en zoek ontspanning op aan de rivierstranden voor een frisse duik. B…

Lees meer

Dag 8: Porto

Op dag 7 stap je de auto weer in om terug te rijden naar waar je rondreis begon. Je verblijft nog 1 nacht in Porto vooraleer je reis er echt op zit. Wandel een laatste keer langs de Douro, snuister nog eens rond in de winkeltjes en klink met een glaasje porto op een geslaagde vakantie. Op dag 8 rij…

Lees meer
Inbegrepen wandeltocht in Vila de Rei en boottocht

Tijdens deze excursie bezoek je het geodetische centrum van Portugal in Vila de Rei. Het middelpunt van het land is hier aangegeven met een merkteken op de top van de berg Serra da Melriça, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt. Vervolgens neemt de gids je mee op een wandeltocht over leistenen paden naar het leistenen dorpje Agua Formosa dat zijn naam dankt aan het heldere water uit de bron hier. Verwacht je aan spectaculaire uitzichten wanneer je wandelt over de loopbruggen tegen de rotswanden en langs het meer Penedo Furado. Je sluit de excursie af met een boottocht over de rivier Zezere, waarop je even kunt uitrusten van het wandelen. Eenmaal terug aan land geniet je als afsluiter van een picknick. - Incl. gids, boottocht en picknick - Excl. vervoer, je dient zelf met je huurauto naar het ontmoetingspunt te rijden - Duur: halve dag, start om 09:30 uur

De excursie vindt plaats op dag 3 bij het verblijf van 7 nachten en op dag 4 bij het verblijf van 9 nachten.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Waarborgsom voor de huurauto
  • Brandstof voor de huurauto
  • Mogelijke parkeerkosten en tolgelden
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Huurauto

Er geldt een eigen risico in geval van schade aan of diefstal van de huurauto. Je dient hiervoor een waarborgsom te betalen bij het ophalen van de huurauto. Meer informatie hierover ontvang je in de reisbescheiden

Bezetting

Maximaal 2 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien.

Baby's van 0 tot 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar krijgen geen eigen stoel in het vliegtuig toegewezen of ingecheckte bagage

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek