Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

Verken idyllisch Corfu

  • Anders
  • Griekenland
prijs vanaf € 309 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 618
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ondek de natuurpracht van Corfu inclusief hotel met halfpension of all-inclusive, massage, transfers en heen- en terugvlucht!

Turquoise zee, prachtige stranden, smalle beekjes en groene heuvels - de gevarieerde natuur van Corfu belooft een ontspannen vakantie in een dromerige omgeving. Met zijn weelderige bossen en natuurlijke vegetatie is Corfu een van de groenste Griekse eilanden. Laat de dagelijkse sleur achter je en geniet van lange strandwandelingen, een inbegrepen massage in je hotel aan de oostkust van Corfu en trakteer jezelf op Griekse gerechten met halfpension of all-inclusive maaltijden van tzatziki en pita tot moussaka. Verken de natuurlijke diversiteit van het eiland en de vele natuurreservaten en kustlijnen. Corfu is een eiland dat je nooit meer wilt verlaten!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 5, 7, 10 of 14 nachten in Elea Beach Hotel of in Corfu Hotel Aeolos

  • Halfpension of all-inclusive in Elea Beach Hotel

  • All-inclusive in Corfu Hotel Aeolos

  • 1 massage van 15 minuten per volwassene per verblijf

  • Retourtransfer luchthaven - hotel

  • Retourvlucht van naar Corfu

Corfu - een waar natuurparadijs

Op Corfu wacht je een klein paradijs, omzoomd met olijfbomen, afgelegen baaien, de mooiste zandstranden en het kristalheldere water van de Ionische Zee. Geen wonder dat de lokale bevolking Corfu "het groene eiland" noemt. Vanwege zijn schoonheid heeft het eiland al gediend als decor voor de James Bond-film "In Deadly Mission". Tijdens je vakantie moet je zeker een van de filmlocaties bezoeken zoals het kloostereiland Vlacherna. Maar zelfs als je gewoon een beetje wilt uitrusten, is Corfu de juiste plek. Wil je de diverse natuur van Corfu leren kennen, dan ben je in goede handen in de vele natuurreservaten. In het noordoosten van Corfu ligt het natuurreservaat Erimitis met zijn prachtige baaien, heuvels en meren. De Korissia-lagune in het zuidwesten is dan weer ideaal voor gemakkelijke wandelingen. Cape Drastis, het meest noordwestelijke punt van het eiland, is ook een bezoek waard. Deze kaap wordt immers gevormd door kalkstenen kliffen en een prachtig uitzicht.

Bezoek het strand Paleokastritsa, dat doet denken aan de Caraïben met zijn turquoise water. Op Agios Georgios en Agios Gordios aan de westkust is het heerlijk om te zwemmen. In Myrtiotissa kun je tijdens het snorkelen de onderwaterwereld verkennen. Aan de oostkust nodigen de rustigere stranden van Gouvia, Dassia en Barbati je uit om te ontspannen.

Ook de stad Corfu met zijn pittoreske straatjes, gezellige cafés en tavernes mag niet ontbreken op je lijstje. Must see's zijn de Maitland Rotunda en het oude fort.

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Toeristenbelasting € 3,- per kamer per dag (ter plaatse te betalen)
  • Drankjes bij de maaltijden
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Maximum 3 personen per bungalow

Eenpersoonstoeslag

Ben je een avontuurlijke soloreiziger? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer krijgen kinderen korting op het verblijf in het hotel, deze is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur

Let op: Kinderen t.e.m. 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar hebben geen recht op een eigen stoel en ruimbagage in het vliegtuig

Babybed

Gratis beschikbaar in het hotel. Neem voor het reserveren contact op met onze klantenservice

Huisdieren

Niet toegestaan wegens vlucht

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

All-inclusive Aeolos Beach Resort

Geldigheid: 07:00 - 12:00 uur inbegrepen: - alle maaltijden (ontbijt, lunch, diner in het hoofdrestaurant); 1x per verblijf: een dinermenu in het strandrestaurant "Paralia", een dinermenu in het restaurant "Ionion" (alleen op reservering en afhankelijk van het weer) - Italiaans buffet in het strandrestaurant "Paralia" - Grieks buffet in het restaurant "Ionion" - Food Court met 2 snackbars - Wijn, bier en frisdranken voor lunch en diner - Andere drankjes tussen 10:00 en 00:00 uur in de bars (inclusief cocktails, sterke drank, likeuren, wijn en bier) evenals thee, koffie en frisdranken (openingstijden van de bars - hoofdbar: 10:00 - 00:00; bar bij het zwembad: 10:00 - 23:00 uur; Strandbar: 10:00 - 18:00 uur; Lagoon Snack Bar: 10:00 - 19:00 uur (De Lagoon Snack Bar is geopend tot 01:00 uur, maar er zijn extra kosten aan verbonden) - Snacks in de Lagoon Snack Bar van 11:00 tot 17:00 uur - Pannenkoeken en wafels in de Beach Sweet Corner van 11:00 tot 17:00 uur - Waterkoker op de kamer voor koffie en thee - Een fles water op de kamer bij aankomst - Gebruik van de ligbedden en parasols bij het zwembad en op het strand - Handdoekenservice bij het zwembad en op het strand (met waarborg). - Dagelijks amusementsprogramma met sportactiviteiten en shows in de avond - Miniclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar - Spa: gratis toegang tot de sauna en de fitnessruimte; 1x massage van 15 minuten per volwassene inbegrepen - Sport & activiteiten (tafeltennis, tennis, beachvolleybal, jeu de boules, aerobics in het zwembad, waterpolo enz.)

Niet inbegrepen: Internationale merken van sterke drank, cocktails en longdrinks, internationale telefoongesprekken, extra spabehandelingen

Je ontvangt gekleurde armbanden waarmee je alle all-inclusive voordelen kunt gebruiken.

All-inclusive Elea Beach Hotel

Inbegrepen: - Ontbijtbuffet (07:00 - 10:30 uur), lunch (buffet van 13:00 - 14:30 uur) en diner (buffet van 18:15 uur - 21:45 uur) in het hoofdrestaurant inclusief drankjes (lokale wijnen, water, sappen en bier) - Hoofdbar of buitenbar: 10:00 - 23:00 uur (drankjes: frisdranken, water, frisdranken (in een glas), koffie, thee en vruchtensappen) en alcoholische dranken (lokale wijnen, ouzo, bier, likeur, cognac, Koum Kouat, 8 verschillende cocktails en een selectie internationale sterke dranken (rum, gin, wodka, whisky, whisky) - Snacks van 10:00 tot 18:00 uur - 25% korting op sportactiviteiten en watersporten (onder toezicht) - Animatie: avond live-entertainment en vanaf 1.7. - 31.8. Miniclub voor kinderen van 4 tot 10 jaar oud - ligbedden van 09:00 tot 12:30 uur

Niet inbegrepen: à la carte taverne