Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

Reis in stijl door Rajasthan in India

  • Rondreis
  • India
prijs vanaf € 2.169 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 4.338
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Incl. stijlvolle hotels met ontbijt, 9 excursies, privévervoer en heen- en terugvlucht. Ontdek Rajasthan in India in stijl tijdens deze rondreis!

Wilde jij India altijd al met je eigen ogen ervaren? Drukke straten, geuren van specerijen en wierook in de lucht en architectuur zoals je deze nog nooit zag... Dat is India. Tijdens deze vakantie krijg je alle hoogtepunten van de gouden driehoek en Rajasthan te zien: van de iconische Taj Mahal in Agra tot het Rode Fort in Delhi en het imposante City Palace in Jaipur. Je verblijft in stijlvolle hotels, waarvan sommige zelfs bewoond werden door Indische royals. Reizen van de ene naar de andere stad doe je in alle comfort met een privéchauffeur. Je begint bij Delhi en rijdt naar de oude koninklijke steden waaronder de blauwe stad Jodhpur, het roze Jaipur en de witte gebouwen van Udaipur. Maak je klaar voor een wervelwind van kleuren, geuren en smaken in Noord-India!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 13 nachten in erfgoedhotels in Noord-India

  • Ontbijt

  • Privérondleiding in Old en New Delhi

  • Privérondleiding in Pushkar

  • Privérondleiding in Jodhpur met jeepsafari naar Bishnois-dorp

  • Privébezoek Ranakpur Jain tempels met audiogids

  • Privérondleiding in Udaipur met motorboottocht op Lake Pichola in de avond

  • Privébezoek Chittorgarh

  • Privérondleiding Jaipur met diner en volksdansoptreden

  • Privébezoek Fathepur Sikri

  • Privébezoek Taj Mahal en Fort van Agra

  • Alle (privé)transfers

  • Retourvlucht van naar Delhi

  • Houd er rekening mee dat er mogelijk extra nachten zijn omwille van vluchten of transfers

Reisdetails

Dag 1-2: Delhi

Welkom in India! Als je geland bent op de luchthaven, haalt je privéchauffeur je op om je naar je hotel in Delhi te brengen. Hier kun je de rest van de dag ontspannen om de jetlag tegen te gaan of je kunt alvast de stad in trekken. De historische hoofdstad Delhi is een stad die gegarandeerd indruk …

Lees meer
The Claridges  of vergelijkbaar

Dag 3-4: Pushkar

Op dag 3 word je na het ontbijt opgepikt voor een privérit van 390 km naar de pelgrimsstad Pushkar. Eenmaal gearriveerd, kun je na het inchecken in je nieuwe hotel de rest van de dag ontspannen op je nieuwe bestemming.

Op dag 4 word je na het ontbijt om 08:30 uur opgepikt voor een privé-rondleid…

Lees meer
The Greenhouse Resort  of vergelijkbaar

Dag 5-6: Jodhpur

Op dag 5 word je na het ontbijt opgehaald en naar Jodhpur gebracht (een rit van ca. 185 km). Nadat je bent ingecheckt in je nieuwe hotel heb je de rest van de dag om te ontspannen.

Op dag 6 is het tijd om Jodhpur te ontdekken. Dit doe je tijdens een inbegrepen privé-rondleiding waarbij je het Me…

Lees meer
Ratan Vilas  of vergelijkbaar

Dag 7-8: Udaipur

Na het ontbijt op dag 7 rijdt je privéchauffeur je naar de volgende Indische stad om te ontdekken: het prachtige Udaipur (250 km). Onderweg bezoek je de imposante Ranakpur Jain tempels.

De volgende dag ontwaak je in Udaipur. Na je ontbijt maak je je klaar voor een privé-rondleiding door deze rom…

Lees meer
Chunda Palace  of vergelijkbaar

Dag 9-10: Jaipur

Op dag 9 word je na het ontbijt opgepikt voor de rit naar Jaipur van 390 km. Onderweg houd je halt in de stad Chittorgarh om het fort en het torenvormige Vijay Stambh monument te bezoeken. Vervolgens kom je aan in de boeiende en historische hoofdstad van Rajasthan! Net zoals in Delhi kun je hier ee…

Lees meer
Shahpura House  of vergelijkbaar

Dag 11-12: Agra

Je bent bijna aan het einde van je ontdekkingsreis maar voordat het zover is, krijg je nog de tijd om Agra te ontdekken. Je wordt 's ochtends opgehaald voor een rit naar deze bruisende stad (ca. 245 km). Onderweg stop je voor een portie geschiedenis tijdens het bezoek aan Fatehpur Sikri (de Stad de…

Lees meer
Crystal Sarovar Premiere  of vergelijkbaar

Dag 13: Delhi

Op dag 13 brengt je privéchauffeur je terug naar de plek waar je Indische avontuur begon. Je brengt je laatste dagen door in Delhi waar je nog even de stad in kunt trekken op zoek naar last-minute souvenirs en heerlijk kunt doen waar jij zin in hebt.

Op dag 14 is het einde van deze onvergetelijk…

Lees meer
The Claridges  of vergelijkbaar
Optionele excursies

Als je je reis nog gedenkwaardiger wilt maken, heb je de mogelijkheid om de volgende optionele excursies te boeken. Alle excursies kunnen geboekt en betaald worden tijdens het boekingsproces.

• Diner bij een lokale familie op het platteland (dag 3 of 4) • Ervaar de Indische cultuur tijdens een diner bij een lokale plattelandsfamilie. Je zal eerst op een traditionele manier verwelkomd worden, waarna je samen met de familie geniet van een authentieke Indische maaltijd. Houd er rekening mee dat je hier geen luxe verwacht, maar dat je zal ervaren hoe het leven van de meerderheid van de Indische bevolking op het platteland, eraan toegaat. Duur: ca. 1 - 2 uur.

• Erfgoedwandeling door de blauwe stad (dag 6) • Tijdens deze gegidste wandeling passeer je historische monumenten en plaatsen. Zo leer je het oude stadsdeel van Jodhpur kennen dat beter bekend staat als de Blue City. Na afloop word je in een tuktuk terug naar je hotel gebracht. Duur: ca. 2 uur.

• Diner bij een lokale familie in de stad (dag 9 of 10) • Ervaar de Indische cultuur tijdens een diner bij een lokale familie in de stad. Je zal eerst op een traditionele manier verwelkomd worden, waarna je samen met de familie geniet van een authentieke Indische maaltijd. Op deze manier krijg je meer inzicht in het dagelijkse stadsleven van de Indische bevolking.

• Bezoek Galta ji tempel (dag 10) • De Galta ji tempel, die ook bekendstaat als de 'Apentempel' omwille van de vele aapjes die je er kunt spotten, is een hindoeïstische pelgrimssite met heel wat geschiedenis. Het bestaat uit zeven heilige waterbekken en ligt in een rustige en groene omgeving. Duur: ca. 2 uur.

• Theatershow Mohabbat The Taj (dag 11 of 12) • Krijg het liefdesverhaal van Shahjahan en Mumtaz Mahal te zien tijdens deze theatershow. Houd er rekening mee dat deze show niet doorgaat tussen 15/05 en 15/07. Duur: 30 - 40 min.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Eventuele fooien voor de chauffeur (het wordt aangeraden om ca. € 5,-/10,- per dag te geven)
  • Eventuele fooien voor de gids (het wordt aangeraden om ca. € 10,-/20,- per dag te geven)
  • Visumkosten
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Maximaal 3 volwassenen en 1 baby t.e.m. 3 jaar per kamer

Eenpersoonstoeslag

Ben je een avontuurlijke soloreiziger? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

Let op: Kinderen t.e.m. 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar hebben geen recht op een eigen stoel en ruimbagage in het vliegtuig

Babybed

Niet beschikbaar

Toegankelijkheid

Deze reis is helaas niet rolstoeltoegankelijk

Huisdieren

Niet toegestaan wegens vlucht

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Vaccinaties

Wanneer je naar India reist, worden vaccinaties tegen DTP (Difterie, Tetanus en Polio), Buiktyfus en Hepatitis A aanbevolen. Raadpleeg je huisarts of de website van de overheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Paspoort

Je paspoort dient bij aankomst in India nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Visum

Wanneer je met een Belgisch paspoort naar India reist, is een visum vereist. Voor actuele informatie m.b.t. een visum adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Groepsreizen

Deze rondreis is individueel en wordt niet gedeeld met andere reizigers

Reisschema

Als gevolg van onvoorziene omstandigheden kan het beschreven reisschema worden gewijzigd

Standaarden

In India kunnen andere standaarden gelden dan in Europa

Valuta

In India betaal je met de Indiase roepie/rupee (INR)

Vergelijkbare accommodatie

Omdat we jou een zo goed mogelijke vakantie willen bezorgen, bieden we soms reizen aan met een selectie van hotels (allemaal met dezelfde sterrenclassificatie, pensionbasis, kamertype en locatie). Meestal verblijf je in het hotel dat in onze beschrijving staat, maar we kunnen niet altijd de exacte accommodatie garanderen zoals weergegeven op de website. Je ontvangt de definitieve accommodatie uiterlijk 7 dagen voor vertrek.