Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Activiteit inclusief

Kunst en cultuur in New York City

  • Stedentrip
  • Verenigde Staten
prijs vanaf € 499 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 998
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek kunst, cultuur en meer in New York City met een luxe-ervaring incl. hotel, bezoek aan een kunstmuseum van wereldklasse en heen- en terugvlucht

Ontdek ultieme 'concrete jungle' van de wereld, waar kunst van wereldklasse, ongelooflijke architectuur en eindeloze onvergetelijke ervaringen op het menu staan: welkom in New York City. Verblijf in een luxehotel in Manhattan en ontdek Amerikaanse kunst tijdens een inbegrepen excursie naar het iconische Whitney Museum of American Art. Wandel langs de neonlichten van Time Square, geniet van echte New Yorkse pizza en woon een buitengewone uitvoering bij tijdens een Broadway-show. Je luxe-ervaring in de Big Apple wacht op je!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 3, 4, 5 of 7 nachten in New York

  • Toegang tot het Whitney Museum of American Art

  • Retourvlucht van naar New York JFK

  • Houd er rekening mee dat je mogelijk een extra reisdag in het vliegtuig of onderweg hebt

New York: de ultieme citytrip!

Torenhoge wolkenkrabbers, het getoeter van gele taxi's... op het eerste gezicht lijkt New York een overweldigende plek. Maar nadat je even met een koffie bekomen bent van de drukte, lijkt het alsof er een nieuwe wereld voor je opengaat. Hier ontdek je wat 'een bruisende stad' echt betekent. En wanneer je over Broadway wandelt kun je een glimlach op je gezicht niet bedwingen. Waar ga je eerst heen? Snel een bagel oppikken en die opeten in Central Park of aan de oevers van de Hudson River in Riverside Park? Shoppen op Fifth Avenue of enkele uurtjes in een museum ronddwalen? De opties zijn hier werkelijk eindeloos! Tot slot mag een selfie op Times Square ook niet aan je verblijf ontbreken!

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Onze tips
  • De kleinste kavel van New York

    In 1910 moesten veel gebouwen plaatsmaken voor bredere wegen, zo ook een appartementencomplex van landheer David Hess. Tijdens de overdracht werd een driehoekig stukje land vergeten. De familie Hess werd verzocht het alsnog in te leveren, maar weigerde. Nu vind je er nog steeds een tegel met mozaïek.

    Bezienswaardigheid Hess Triangle Bezienswaardigheid
  • The show goes on

    Broadway telt meer dan 40 theaters in het Theatre District en Lincoln Center langs Broadway in Midtown Manhattan en is een plek waar echt voor iedereen wat wils is. Van een theatrale, leuke remake van je favoriete romantiek uit de jaren 80 tot Shakespeareaanse klassiekers, zoals een Broadway-uitvoering is er geen ander.

    Theater Broadway Theater
  • Moderne Amerikaanse kunst in the Whitney

    Het Whitney Museum of American Art, opgericht in de jaren 1930, is gewijd aan Amerikaanse kunst van de hele 20e eeuw. Ook bekend als 'The Whitney' en gevestigd in Manhattan, zet dit museum hedendaagse kunstenaars in de schijnwerpers.

    Museum The Whitney Museum of American Art Museum
  • cooler, cooler, coolst

    Hippe bars, coole cafés, een originele cuisine en de beste boetieks van New York: dit is Williamsburg. Deze wijk in Brooklyn is the place to be. Ga naar de Westlight in The William Vale voor een spectaculair uitzicht op Manhattan en nog spectaculairdere cocktails.

    Tip Williamsburg Tip
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Vervoer tussen luchthaven - hotel - luchthaven
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Maximum twee personen per tweepersoonskamer. Maximaal drie personen per junior suite.

Eenpersoonstoeslag

Ben je een avontuurlijke soloreiziger? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

Helaas is kinderkorting niet van toepassing. Let op: Kinderen t.e.m. 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar hebben geen recht op een eigen stoel en ruimbagage in het vliegtuig

Babybed

Helaas niet beschikbaar

Huisdieren

Niet toegelaten wegens vlucht

Flight times

Please note that flight times are subject to change by the airline. We advise you to check flight times prior to departure on the website of the specified airport.

Travel documents

You will receive your travel documents 5 days prior to departure at the latest.

Paspoort

Neem een internationaal paspoort mee dat machineleesbaar is als je naar de VS reist. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Visum

Wanneer je met een Belgisch paspoort naar de Verenigde Staten reist, is een ESTA vereist (elektronisch visum). Deze is hier aan te vragen: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Je dient deze ruim voor vertrek aan te vragen. Een ander visum is niet nodig als je korter dan 90 dagen in de VS verblijft.

Vaccinatie

Gewoonlijk worden er geen vaccinaties aanbevolen voor reizen naar de VS. Raadpleeg je huisarts of de website van de overheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Valuta

In de VS betaal je met de United States Dollar (USD)

Excursie

Toegang tot het Whitney Museum of American Art is één dag geldig. Het museum is open op maandag, woensdag, donderdag en zondag van 10:30 - 18:00 uur en van 10:30 - 22:00 uur op vrijdag en zaterdag. Je tickets worden voor vertrek met je reisdocumenten verzonden.