Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

Paradijselijk Bali met boetiekhotels

  • Rondreis
  • Indonesië
prijs vanaf € 729 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.458
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Rondreis door Bali en Nusa Lembongan: verblijf in prachtige boetiekhotels incl. ontbijt, excursies met gids en alle vervoer

Indonesië is een land met meer dan 17.000 eilanden en tijdens deze reis ontdek je de beroemdste en mooiste: Bali en Nusa Lembongan. Deze vakantie is een combinatie van geweldige ervaringen en ontspanning terwijl je langs rijstvelden en door weelderige natuur reist naar ongerepte tropische stranden en fascinerende tempels. Onderweg verblijf je in drie boetiekhotels die zowel een intiem als exclusief verblijf bieden. Je reist naar Ubud, de Kintamani-regio en zijn indrukwekkende Batur-vulkaan, naar het ontspannen paradijselijke eiland Nusa Lembongan, verder naar Canggu, de bijzondere zeetempel Tanah Lot en de drijvende tempel van Pura Ulun Danu Bratan. Overal word je begroet door de Balinese glimlach. Wedden dat je zelf ook met een grote glimlach rondloopt hier!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Rondreis door Bali in Indonesië: 12 overnachtingen in boetiekhotels

  • Ontbijt

  • Dagexcursie naar de provincie Kintamani (dag 4)

  • Dagexcursie naar Tanah Lot, de rijstterrassen van Jatiluwih en Pura Ulun Danu Bratan (dag 11)

  • Engelstalige gids op dag 4 en 11

  • Transfer vliegveld-hotel-vliegveld

  • Alle andere vervoer tijdens de reis

Reisdetails

Dag 1-4: Ubud

Strek je benen na je lange vlucht en geniet van je aankomst op droombestemming op Bali! Haal diep adem en laat je omarmen door de tropische hitte als je uit het vliegtuig stapt. Je chauffeur wacht op je in de aankomsthal en is klaar om je naar je eerste bestemming te brengen: Ubud. Er wordt gezegd …

Lees meer
The Alena Resort  of vergelijkbaar

Dag 5-8: Nusa Lembongan

Neem op de vijfde dag een speedboot naar het zustereiland van Bali, Nusa Lembongan. Je hebt de komende dagen de tijd om zelf het ongerepte tropische paradijs te verkennen, dat zich slechts over 8 km² uitstrekt. Hier zijn de stranden leeg, het water is kristalhelder, de sfeer is ontspannen en het is…

Lees meer
The Palm Grove Villas  of vergelijkbaar

Dag 9-12: Canggu

Na enkele ontspannende dagen stap je opnieuw in een speedboot op dag 9 - dit keer naar Canggu, de laatste halte van de rondreis. De badplaats, gelegen aan de zuidkust van Bali, is een geliefde plek, vooral bij surfers. In Canggu vind je prachtige stranden en leuke souvenirs op Love Anchor Market. N…

Lees meer
Swarga Suites Bali Berawa  of vergelijkbaar
Optionele excursies

Als je je reis nog leuker wilt maken kan je uit de verschillende optionele excursies kiezen. Alle excursies kunnen geboekt en betaald worden tijdens het boekingsproces.

• Excursie naar de dorpen van Ubud (dag 3) • Tijdens deze excursie kom je door charmante dorpjes en prachtige rijstvelden. Je wordt vergezeld door een gids die je vertelt over het leven in de landelijke gebieden van Bali, waaronder het beroemde kunstmatige irrigatiesysteem 'Subak' en de oude manier waarop rijst wordt verbouwd. Je bezoekt ook een plaatselijke school. Het wordt aangeraden om wat kleine cadeautjes mee te nemen, zoals potloden en gommen, om hier uit te delen. De reis duurt ca. 3-4 uur en is inclusief ontbijt in een lokaal restaurant en transport. De tour begint om 9:00 uur.

• Snorkelen op Nusa Lembongan (dag 6, 7 of 8) • Om ca. 10:00 uur word je opgehaald bij het hotel om te gaan snorkelen. Je komt op 3 verschillende plaatsen (afhankelijk van het weer), waar je het fascinerende kleurenspel onder het wateroppervlak kan ontdekken. Als het weer het toelaat, ga je naar het beroemde Manta Point, waar je de 'vliegende tapijten van de zee' kan zien - de rotsen van de duivel! De reis duurt ca. 6 uur en is inclusief een welkomstdrankje en een Indonesisch ontbijt.

• Fietstocht op het platteland van Ubud (dag 3, 10 of 12) • Tijdens deze fietstocht krijg je de kans om het echte Bali te ontdekken! Op je fiets rijd je in een rustig tempo met je gids langs traditionele dorpen en gevarieerde landschappen. Onderweg kan je het dagelijkse leven van de lokale bevolking meemaken, een tempelceremonie bijwonen, stoppen in een van de dorpen of Balinese houthakkers aan het werk zien. Onderweg stop je om een ​​traditionele Balinese familie te bezoeken, waar je een andere unieke kijk krijgt op hun dagelijkse routine. De tour begint om 09:00 uur en is inclusief ontbijt in een lokaal restaurant.

• Wandeling tijdens zonsopgang op de Batur-vulkaan (dag 3, 10 of 12) • Als je ervoor kiest om deze tour te maken, moet je vroeg opstaan, maar dan word je wel beloond met een spectaculair uitzicht en een prachtige zonsopgang boven de vulkaan Batur. Je wordt opgehaald bij het hotel om 02:30 uur en naar de Pura Jati-tempel gebracht. Hier ontvang je een korte veiligheidsinstructie waarna je je klim op de vulkaan kan beginnen. Je bereikt de top rond 06:15 uur. Voordat je weer afdaalt, kan je genieten van een drankje. Je bereikt de uitlopers van de vulkaan om ca. 09:00 uur. Vanaf hier word je teruggebracht naar het hotel. Het is echt een ervaring om te zien hoe de lucht van kleur verandert: van zwart naar lichtblauw en van roze naar oranje!

• Raften op de rivier de Ayung (dag 3, 10 of 12) • Houd je van spanning? Ga dan voor een tocht over de Ayung-rivier, de langste rivier van Bali. Samen met een team van professionals peddel je langs oerwouden en prachtige rijstvelden. De tour is inclusief veiligheidsapparatuur, veiligheidsbriefing en lunch in een restaurant na afloop. De tocht duurt ca. 2 uur.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Toeristenbelasting (ter plaatse te betalen bij de hotels)
  • Fooi voor gidsen / chauffeurs (het wordt aanbevolen om ongeveer €10,- per excursie te geven)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Maximaal 3 volwassenen en 1 kind t/m 4 jaar per 12 nachten Maximaal 3 volwassenen en 1 kind t/m 4 jaar per 9 nachten Maximaal 3 volwassenen en 1 kind t/m 4 jaar per 14 nachten

Eenpersoonstoeslag

Ben je een avontuurlijke soloreiziger? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer krijgen kinderen korting op het verblijf in het hotel, deze is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur

Babybed

Niet beschikbaar

Huisdieren

Niet toegestaan i.v.m. vlucht

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Paspoortvereisten

Je paspoort dient bij aankomst in Indonesië nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Visum

Wanneer je met een Belgisch paspoort naar Indonesië reist, is een visum niet vereist als je minder dan 30 dagen reist. Voor actuele informatie m.b.t. een visum adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Vaccinaties

Wanneer je naar Indonesië reist, kunnen vaccinaties tegen difterie, tetanus en hepatitis A worden aanbevolen. Raadpleeg je huisarts of de website van de overheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Valuta

De Indonesische valuta is de Indonesische Rupiah (IDR)

Groepsinformatie

Tijdens deze reis kunnen vervoer en excursies worden gedeeld met anderen (max. 6 personen).

Onvoorziene gebeurtenissen

Als er zich een onvoorziene situatie voordoet, behouden we het recht om de reisroute te wijzigen

Standaarden

In Indonesië kunnen andere standaarden gelden dan in Europa

Vervoer tussen luchthaven en hotel

Op de luchthaven van Bali wacht je chauffeur op je met een bord met je naam. Vervoer tussen de luchthaven en het hotel kan een groepsvervoer met andere reizigers zijn. Je ontvangt meer informatie over het transport samen met je reisdocumenten