• Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief activiteit

Ontdek de kunststad Valencia

 • Citytrip
 • 2, 3, 4 of 5 nachten
 • Spanje
Nu vanaf € 269
 • per persoon vanaf
 • o.b.v. 2 personen
Al 29 keer geboekt

Citytrip Valencia incl. hotel, ontbijt, combiticket Stad van Kunst en Wetenschap (Ciudad de las Artes y la Ciancas Valencia) en heen- en terugvlucht

Ga tijdens deze citytrip op ontdekking in Valencia, de op twee na grootste stad van Spanje. Je vindt hier een bijzondere combinatie van geschiedenis, kunst, een ontspannen sfeer én lekker eten en drinken. Valencia werd 138 jaar geleden door de Romeinen gesticht en dat maakt het een van de oudste steden van Spanje, maar toch is de stad modern. In het Ciudad de las Artes y la Ciencias Valencia kan je futuristische architectuur ervaren en de nieuwste technologieën ontdekken. Ben je een kunstliefhebber? Dan kan je je hart ophalen in de vele musea van Valencia met werken uit de Middeleeuwen tot de moderne tijd. Je verblijft in een hotel in het centrum van de stad en dat geeft je de mogelijkheid Valencia van binnen en buiten te leren kennen. Waar wacht je nog op?

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen in Valencia
 • Met ontbijt
 • Combiticket voor Stad van Kunst en Wetenschap: Hemisfèric, L'Oceanogràfic en Museu de les Ciències (dag 2)
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem, Charleroi naar Valencia
 • Als je liever je eigen reisarrangementen maakt, kun je er ook voor kiezen om de vluchten te verwijderen tijdens het boekingsproces.
Vamos a Valencia

Valencia is zo'n stad die nooit teleurstelt, met een gezellig centrum vol terrasjes, een cultureel aanbod waar je van zal duizelen, en zowel de oudste als de modernste architectuur, allemaal samen in één stad! Laat je verbazen in de Ciudad de las Artes y de las Ciencias, waar je op spectaculaire wijze kennismaakt met kunst en wetenschap, of verdwaal in het historische centrum waar kathedralen, steegjes en klokkentorens elkaar afwisselen. Bestel daarna in een gezellige bar een flinke portie tapas, of trek bij goed weer naar het strand om een kleurtje op te doen. Maak er een uitdaging van om alle pleinen van de stad gezien te hebben en beloon jezelf nadien met een groot glas sangria of vul je kleerkast aan met echte Spaanse designstukken. Je hoort het al, Valenciaanse veelzijdigheid ten top!

Hotel

We werken samen met onze vertrouwde partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Ciudad de las Artes y la Ciencias Valencia (dag 2)

Op dag 2 van je citytrip in Valencia kan je met je inbegrepen combiticket het wereldberoemde kunst-, wetenschaps- en cultuurcomplex bezoeken, de Stad van Kunst en Wetenschap (Ciudad de las Artes y la Ciencias Valencia).

Je ticket geeft je toegang tot drie locaties van het complex: Hemisfèric, L'Oceanogràfic en Museu de les Ciències. In Hemisfèric geniet je van een presentatie in de bijzondere projectiehal van meer dan 900 m². L'Oceanogràfic is het grootste aquarium van heel Europa met meer dan 500 soorten vissen en andere dieren. In het interactieve wetenschapsmuseum Museu de les Ciències kan je op een leuke manier leren over technologie en nog veel meer. Laat je verbazen!

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Boekingskosten € 10
 • Transport tussen luchthaven en hotel
Praktische informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en Secret Escapes Limited voor het leveren van uw pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. De Secret Escapes algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes Limited is een bedrijf dat geregistreerd is in Engeland en Wales onder nummer 07026107, gevestigd te 120 Holborn, Londen, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Covid-19

Wegens de COVID-19 pandemie zijn er mogelijk extra veiligheidsmaatregelen van kracht op je bestemming. Deze maatregelen kunnen op zeer korte termijn veranderen. Kijk daarom vlak voor vertrek na wat de maatregelen zijn aan de hand van het buitenlandse overheidsadvies van België.

Bezetting

Max. 3 volwassen en 1 baby tot 2 jaar per kamer

Eenpersoontoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien.

Baby's van 0 tot 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar krijgen geen eigen stoel in het vliegtuig toegewezen of ingecheckte bagage

Babybed

Gratis beschikbaar in het hotel. Neem voorafgaand aan de boeking telefonisch contact op met onze vakantieadviseurs.

Huisdieren

Niet toegestaan wegens vlucht

Vluchttijden

Let erop dat vluchten kunnen wijzigen, vertraagd kunnen zijn of uitgesteld kunnen worden door de luchtvaartmaatschappij en dat vluchttijden onder voorbehoud zijn. Vergeet niet om de precieze vertrektijden voor vertrek nog te raadplegen op de website van de luchtvaartmaatschappij of de luchthaven om onaangename verrassingen te vermijden.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten ten laatste vijf dagen voor vertrek.

Ticket excursie

Je ontvangt je ticket voor de Stad van Kunst en Wetenschap samen met je reisdocumenten. Druk het ticket thuis af en neem het met je mee.