Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief
  • Activiteit inclusief

Ontdek prachtig Sevilla incl. boottocht

  • Stedentrip
  • Spanje
prijs vanaf € 179 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 358
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Laat je meevoeren op het ontspannende ritme van Sevilla tijdens deze prachtige citytrip incl. ontbijt en een boottocht

Zin in een verrassende citytrip? Dan is de hoofdstad van Andalusië echt iets voor jou, want Sevilla zit vol karakter. In het historische centrum geniet je van de adembenemende architectuur van de enorme Gotische kathedraal waar de stad bekend om staat, maar ook van eeuwenoude paleizen, kerken en middeleeuwse straatjes. Je ontdekt Sevilla het beste door mee te doen met het dagritme van de inwoners van Sevilla. Drink een aperitiefje op een plein met de locals, laat je meevoeren op de melodieën van de passionele flamenco en geniet van een mooie avond langs de oevers van de statige Guadalquivir. Je verblijft in een hotel middenin het centrum van de stad, dus je beleeft al het moois van Sevilla vanaf de eerste rij. Verder ga je mee met een boottocht om Sevilla nog beter te leren kennen.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 2, 3, 4 of 5 nachten in Sevilla

  • Ontbijt

  • 1x welkomstdrankje p.p.

  • Guadalquivir Cruise Sevilla (dag 2) : De cruise duurt 1 uur en vertrekt vanuit het dok van de Marqués del Contadero, aan de voet van de Torre del Oro. Stap aan boord en geniet van het klassieke en moderne Sevilla vanaf het water!

Must sees in Sevilla

Een wandeling door het historische hart van Sevilla leidt onvermijdelijk naar de twee grootste trekpleisters van de stad. Tegenover elkaar liggen ze, de bezoekjes zijn dus handig te combineren. Over welke pareltjes we het hebben? Het Real Alcázar en de prachtige kathedraal natuurlijk! Die laatste is zelfs het grootste gotische kerkgebouw ter wereld, en is met de klokkentoren 'giralda' een waar symbool van de stad. De toren - ooit de minaret van de moskee op deze plaats - kan je beklimmen. Een heleboel traptreden later word je beloond met een magnifiek uitzicht over de daken (inclusief zwembaden) van de stad. De religieuze sferen zeg je gedag wanneer je het feeërieke paleis Real Alcázar betreedt. Fijne zuilen, schitterende zalen vol azulejos en sprookjesachtige tuinen voeren iedere bezoeker mee naar een droomwereld... Nog een toeristische highlight om af te sluiten? Vooruit dan! Ook de Plaza de España mag je onder geen beding missen. Dit halfcirkelvormige plein stelt elke Spaanse provincie voor en werd gebouwd voor de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling van 1929. Zie je jezelf al in een roeibootje zitten, dobberend onder de brugjes?

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Onze tips
  • Van minaret naar klokkentoren

    In de 12de eeuw was de Giralda de hoogste minaret ter wereld. Na de Reconquista en de christelijke verovering van Sevilla kreeg de Giralda de functie van klokkentoren. Boven heb je een prachtig uitzicht over de stad!

    Kerk Giralda Kerk
  • De Gouden Toren aan de Guadalquivir

    De Torre del Oro is een Moorse toren uit de 12de eeuw. De naam 'Gouden Toren' komt uit de bloeitijd van de Andalusische handel. De toren diende als opslagplaats, maar later ook als gevangenis, kapel en museum. Boven heb je een mooi zicht over de Guadalquivir.

    Bezienswaardigheid Torre del Oro Bezienswaardigheid
  • Innovatieve constructie

    Dit grote houten bouwwerk is een van de grootste ter wereld. Onder de 30 meter hoge constructie lijkt het alsof je onder een stel paddestoelen staat. Wandel er onderdoor en struin langs de cafés, Romeinse opgravingen en marktjes. Boven heb je overigens een mooi uitzicht over Sevilla!

    Kunst & Cultuur Metropol Parasol Kunst & Cultuur
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Vervoer
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Max. 2 volwassenen of 1 volwassene en 1 kind per kamer

Eenpersoonstoeslag

100% op hotelprijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer krijgen kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar korting op de hotelprijs, deze is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur

Babybed

Niet beschikbaar

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek