Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Droomvakantie op paradijselijk Mauritius

  • Anders
  • Poste Lafayette
prijs vanaf € 989 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.978
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek de parelwitte stranden, rijke cultuur en indrukwekkende natuur van Mauritius incl. 4*-hotel aan het strand, halfpension en heen- en terugvlucht

Beeld je in dat je met een cocktail in de hand en je voeten in het warme zand geniet van het uitzicht op de helderblauwe Indische Oceaan ... Klinkt dat als de ideale vakantie? Ga dan naar het exotische Mauritius, waar je het hele jaar door vertoeft in een warm klimaat en geniet van zonnige dagen en warme, tropische avonden. Zonnekloppers zijn hier aan het juiste adres want hier kan je heerlijk ontspannen op het strand en afkoelen in het kristalheldere water. Avonturiers komen hier echter ook aan hun trekken dankzij de tropische regenwouden en prachtige koraalriffen die hier te ontdekken vallen. Bovendien word je verwend met een halfpension arrangement en ligt het paradijselijke strand vlak voor de deur van het hotel. Kortom, een vakantie in Mauritius is pure verwennerij voor lichaam én geest!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Jalsa Beach Hotel & Spa: 7, 10 of 14 nachten

  • O.b.v. halfpension

  • Retourvlucht van naar Mauritius

  • Houd er rekening mee dat er mogelijk extra nachten zijn omwille van vluchten of transfers

Een droomeiland in de Indische Oceaan...

... zo kan je Mauritius perfect beschrijven. Ooit schreef de Amerikaanse schrijver Mark Twain over dit eiland: "Eerst werd Mauritius geschapen, daarna de hemel, naar het beeld van Mauritius." Wie het eiland bezoekt, kan niet anders dan de man gelijk geven. Het is werkelijk een aards paradijs. De grootste troef van deze bestemming (naast een tropisch klimaat, wuivende palmbomen, prachtige stranden en een helderblauwe zee)? De diversiteit op het eiland! Je vindt hier talloze exotische planten- en diersoorten, een kleurrijke onderwaterwereld en weelderige vulkanische landschappen met ananasplantages, dichtbegroeide oerwouden en ruige rotsformaties. Voor je portie cultuur moet je dan weer in de hoofdstad, Port Louis, zijn. Hier kun je markten, een van de oudste paardenrenbanen ter wereld en de prachtige kerk van Rein de la Paix bezoeken. Ten slotte kun je op Mauritius genieten van een gevarieerde eetcultuur met zowel Franse, Indiase als Chinese invloeden. Welkom in een stukje hemel op aarde!

Jalsa Beach Hotel & Spa

  • Hotel
  • Poste Lafayette, Mauritius
Aerial view

Dit luxe hotel heeft een adembenemende ligging. Namelijk áán het hagelwitte strand van Mauritius. Vanaf het hotel loop je dus zo het warme, azuurblauwe water in. Het resort beschikt over 66 kamers (verdeeld over drie verdiepingen), een privéstrand met strandbar en ligstoelen, een buitenzwembad met bar, een spa waar je verschillende behandelingen kunt ondergaan (tegen betaling), een weelderige tuin en gratis wifi in openbare ruimtes. In de restaurants kun je smullen van gerechten uit verschillende keukens. Verder kun je fietsen, snorkelen, windsurfen, kanoën of natuurlijk gewoon lekker je handdoekje uitrollen en met een goed boek genieten van al het moois om je heen.

  • +8
Lees meer
Standard room 1

Standaard tweepersoonskamer

De tweepersoonskamer is ca. 32 m² groot en is voorzien van een tweepersoonsbed, een tv met DVD-speler, koffie- en theefaciliteiten, een minibar (tegen betaling), een kluisje, airconditioning en een badkamer met douche of bad, een toilet en een föhn. De kamer heeft ook een balkon of een terras.

Deluxe Room 3

Deluxe tweepersoonskamer

De tweepersoonskamer is ca. 32 m² groot en is voorzien van een tweepersoonsbed, een tv met DVD-speler, koffie- en theefaciliteiten, een minibar (tegen betaling), een kluisje, airconditioning en een badkamer met douche of bad, een toilet en een föhn. De kamer heeft ook een balkon of een terras.

Optionele excursies

Als je je reis nog spectaculairder wil maken, kan je de volgende optionele excursies boeken. Alle excursies kunnen geboekt en betaald worden tijdens het boekingsproces. Houd er rekening mee dat deze excursies in groep kunnen plaatsvinden.

• Boottocht met catamaran naar Île aux Cerfs • Vaar langs de oostkust naar de indrukwekkende watervallen van de Grand River South East en het beroemde 'Robinson Crusoe- eiland', Île aux Cerfs. Onderweg kan je snorkelen in het turquoise water en kan je genieten van een BBQ-lunch aan boord van de catamaran. De excursie duurt ca. 7 uur en vind plaats op maandag, donderdag en zaterdag. Inclusief transport en lunch met drankjes.

• Het schilderachtige zuiden van Mauritius • Tijdens deze excursie ontdek je de natuurpracht in het zuiden van Mauritius. Samen met de gids bezoek je de krater van de vulkaan Trou aux Cerfs, het heilige meer Ganga Talao en het Black River National Park. Het hoogtepunt is echter de waterval en de zevenkleurige aarde in Chamarel, waar je ook geniet van een typisch Mauritiaanse lunch in een klein dorp. De excursie duurt ca. 7 uur en vindt iedere dinsdag plaats. Inclusief Engelssprekende gids, vervoer, entreeprijs en lunch.

• De hoogtepunten van Noord-Mauritius • Suikerproductie is diep geworteld in de geschiedenis en de identiteit van Mauritius. Je begint deze excursie dan ook met een bezoek aan l'Aventure du Sucre, waar je inzicht krijgt in de productie van het 'witte goud' volgens een millennia oude traditie. Daarna bezoek je de beroemde Red Roof kerk, Cap Malheureux en de kleurrijke Grand Baie Bazar, waar je op zoek kan gaan naar het perfecte souvenir. De middag breng je door op het exotische 'Bounty-strand' van Mont Choisy dat bekendstaat om zijn lokale flair. De excursie duurt ca. 7 uur en vindt alle dagen plaats. Inclusief Engelssprekende gids en transport.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Transfers luchthaven-hotel-luchthaven (kan aangekocht worden tijdens het boekingsproces)
  • Drankjes bij de inbegrepen maaltijden
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Maximaal 3 volwassenen en 1 kind t/m 1 jaar per Standaard tweepersoonskamer Maximaal 3 volwassenen en 1 kind t/m 1 jaar per Deluxe tweepersoonskamer

Eenpersoonstoeslag

Ben je een avontuurlijke soloreiziger? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Children discount

Children discounts apply based on departure date and length of stay, please continue the booking process to see the final price Infants from 0 to 1 year receive a discount on the price of the flight ticket, but may not occupy a seat and may not carry checked-in luggage

General guest discount

Discounts apply based on departure date and length of stay, please continue the booking process to see the final price

Babybed

Gratis beschikbaar in het hotel. Neem voorafgaand aan de boeking telefonisch contact op met onze vakantieadviseurs

Huisdieren

Niet toegestaan wegens vlucht

Internet

Wifi is gratis in de lobby van het hotel en in sommige gemeenschappelijke ruimtes. Wifi in de kamer kan bij aankomst worden gekocht

Halfpension

Halfpension bestaat uit ontbijt en diner. Tijdens het boekingsproces heb je de mogelijkheid om te upgraden naar all-inclusive

Wellness

Houd er rekening mee dat je pas vanaf 18 jaar toegang krijgt tot de wellness

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Vaccinaties

Wanneer je naar Mauritius reist, worden vaccinaties tegen DTP (Difterie, Tetanus en Polio) en Hepatitis A aanbevolen

Paspoort

Je paspoort dient bij aankomst in Mauritius nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de Rijksoverheid en de ambassade te bezoeken

Standaarden

In Mauritius kunnen andere standaarden gelden dan in Europa

Valuta

In Mauritius betaal je met de Mauritiaanse rupee (MUR)

Wereldstekker

In Mauritius heb je een wereldstekker nodig

Transport luchthaven-hotel-luchthaven

Tijdens het boekingsproces kan je het vervoer tussen de luchthaven en het hotel aankopen. Bij aankomst op de luchthaven, kan je contact opnemen met MY HOLIDAYS aan balie 19. Het vervoer wordt mogelijk gedeeld met andere reizigers. Je ontvangt verdere informatie over het transport samen met de reisdocumenten

Locatie

Het hotel ligt aan het strand, in Poste Lafayette en nabij Nationaal Park Bras d'Eau. Port Louis, de hoofdstad, ligt op ca. 37 kilometer afstand.