Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief verblijf
 • Inclusief activiteit

Ontdek Rome met de fiets

 • Citytrip
 • 2, 3, 4, 5, 6 of 7 nachten
 • Italië
4 beoordelingen
Nu vanaf € 109
 • per persoon vanaf
 • o.b.v. 2 personen

Ervaar Rome op een actieve manier met een begeleide fietstocht langs bezienswaardigheden en mooie plekjes. Incl. hotel met ontbijt en een fietstocht

Spring op de fiets en ervaar Rome op een leuke en levendige manier die net iets anders is dan anders. Fiets langs de trekpleister van Rome, oude monumenten, elegante pleinen en boulevards terwijl de gids je meer vertelt over de stad. Je maakt ook kennis met minder bekende delen van de stad en geheime plekjes die je in geen enkele reisgids tegenkomt. Dat zou je genoeg inspiratie moeten geven om de resterende dagen van je citytrip onvergetelijk te maken. Rome is zo’n stad waar je nooit genoeg van krijgt!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2, 3, 4, 5, 6 of 7 nachten in Rome

 • Ontbijt

 • Fietstocht met gids door Rome

Hotel

We werken samen met onze vertrouwde partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Fietstocht met gids in Rome

Op dag 2 van je trip beleef je een leuke dag in Rome die net iets anders is dan anders. Samen met een Engelssprekende gids fiets je langs prachtige bezienswaardigheden waaronder het Colosseum, het Pantheon, het Forum Romanum en de gezellige wijk Trastevere. Je geniet onderweg van prachtige uitzichten. Verder fiets je ook door minder bekende straten en steegjes, terwijl je meer te horen krijgt over de unieke geschiedenis van Rome.

De rondleiding is inclusief fiets, helm (verplicht) en Engelssprekende gids. De fietstocht vindt plaats in een groep en duurt ca. 4 uur verdeeld over ca. 14 km. De fietstocht vindt plaats in de ochtend of in de namiddag. De exacte vertrektijden zijn afhankelijk van het seizoen (de tijd wordt vermeld in het boekingsproces). Gelieve uiterlijk 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn op de ontmoetingsplaats.

In geval van officiële/openbare festiviteiten en gebeurtenissen in delen van het centrum van Rome, behoudt de leverancier het recht om een ​​of meer van de genoemde bezienswaardigheden te vervangen door alternatieve.

Houd er rekening mee dat kinderen jonger dan 11 jaar niet kunnen deelnemen en dat de tocht alleen doorgaat met een minimum van 4 deelnemers. Als er niet genoeg deelnemers zijn op jouw keuzetijd, wordt er een alternatieve tijd voorgesteld (uiterlijk 48 uur voor het geplande vertrek).

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Boekingskosten € 10
 • Toeristenbelasting: ca. € 4,- p.p.p.n. (ter plekke te betalen)
 • Vervoer
Praktische informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en Secret Escapes Limited voor het leveren van uw pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. De Secret Escapes algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes Limited is een bedrijf dat geregistreerd is in Engeland en Wales onder nummer 07026107, gevestigd te 120 Holborn, Londen, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Covid-19

Wegens de COVID-19 pandemie zijn er mogelijk extra veiligheidsmaatregelen van kracht op je bestemming. Deze maatregelen kunnen op zeer korte termijn veranderen. Kijk daarom vlak voor vertrek na wat de maatregelen zijn aan de hand van het buitenlandse overheidsadvies van België.

Bezetting

Max. 3 volwassenen en 1 kind van 9-17 per kamer

Kinderen op reis

Houd er rekening mee dat deze reis niet geschikt is voor kinderen jonger dan 9 jaar

Single person surcharge

Single person supplements apply based on departure date and length of stay, please continue the booking process to see the final price

Huisdieren

Niet toegestaan

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten ten laatste vijf dagen voor vertrek.

Fietstocht door Rome

Je ontvangt de voucher voor de fietstocht samen met je reisdocumenten. Druk de waardebon thuis af en geef hem tijdens de tocht aan de gids. Veel plezier!

Late check-in Maison Colosseo

Verblijf je in Maison Colosseo en kom je later aan dan verwacht? Dan dien je dit door te geven aan de receptie via telefoon of e-mail. Voor check-ins na 20:00 uur wordt er €20,- per kamer in rekening gebracht en na 21:30 wordt dit verhoogd naar €30,- per kamer. Inchecken na 00:00 uur is niet mogelijk.