Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Neem de tijd en ontdek tijdloos Rome

  • Stedentrip
  • Italië
prijs vanaf € 419 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 838
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Blijf iets langer en ontrafel de geheimen van het eeuwenoude Rome incl. 4*-hotel met ontbijt en heen- en terugvlucht

Welkom in Rome! Om de beroemdste bezienswaardigheden te ontdekken heb je misschien een dag of 3 nodig ... Maar zou het niet veel leuker zijn om het onbekende en échte Rome te ervaren? Blijf dan wat langer in deze prachtige stad en verlaat de toeristische paden om te zien wat niet iedereen ziet! Bezoek de Garbatella-wijk - het poëtische deel van de stad - waar je tot rust kan komen op de vele romantische binnenplaatsjes en de prachtige streetart kan bewonderen. Of breng een bezoekje aan de lokale markt in San Giovanni di Dio in het zuiden van Rome, waar je naast fruit en groenten ook kleding en schoenen kan vinden. Trek je wandelschoenen aan en ontdek álles wat Rome te bieden heeft. Want het echte Rome, that's amore ...

Deze aanbieding is inclusief:
  • 4, 5 of 7 nachten in Rome

  • Ontbijt

  • Retourvlucht van naar Rome Ciampino, Rome Fiumicino

Rome, de Eeuwige Stad...

In Rome maak je een reis door de vele eeuwen die de stad oud is. Je bewondert er mysterieuze Romeinse gebouwen naast indrukwekkende renaissancebouwwerken en middeleeuwse kerken naast barokke monumenten. Hier kwamen bekende kunstenaars, filosofen, ontwerpers, wetenschappers en staatslieden samen en maakten van de stad een kloppend hart in de Europese cultuur. En dat meer dan achtentwintig eeuwen lang! De Eeuwige Stad neemt je mee op een reis door de tijd, en doet dat natuurlijk ook met aandacht voor je culinaire behoeften. Geniet van de wereldberoemde Italiaanse keuken, drink een espresso in een charmante koffiebar en eet een gelato bij een prachtige fontein. Laat je in vervoering brengen door de veelzijdigheid van de eeuwenoude en hypermoderne stad!

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Onze tips
  • Zelfgeroosterde koffie

    Het oudste café in Rome dat de beste koffie in de stad serveert. Vlak achter het Pantheon wordt de koffie hier nog steeds geroosterd.

    Koffiebar Sant' Eustachio Il Caffè Koffiebar
  • Ontbijt of lunch in Trastevere

    Op dit gezellige adresje in de kronkelende straatjes van Trastevere zit je goed voor lunch of ontbijt: creatief en gastvrij!

    Restaurant Pianostrada Laboratorio Di Cucina Restaurant
  • Mozzarella in overmaat

    Als je van mozzarella houdt, moet je zeker eens naar restaurant Obicà Campo dei Fiori gaan. Hier vind je bijna 10 variëteiten van de beroemde Italiaanse kaas!

    Italiaans restaurant Obicà Campo dei Fiori Italiaans restaurant
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Transfer luchthaven-hotel-luchthaven
  • Toeristenbelasting € 6,- per persoon per nacht (ter plaatse te betalen)
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Maximaal 3 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

De eenpersoonstoeslag is afhankelijk van de vertrekdatum en de verblijfsduur, in het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Children discount

Children discounts apply based on departure date and length of stay, please continue the booking process to see the final price Infants from 0 to 1 year receive a discount on the price of the flight ticket, but may not occupy a seat and may not carry checked-in luggage

Babybed

Babybedjes zijn helaas niet beschikbaar in het hotel

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan i.v.m. de vlucht

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek