Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief verblijf

De hoogtepunten van historisch Praag

 • Citytrip
 • 2, 3, 4 of 5 nachten
 • Tsjechië
15 beoordelingen
Nu vanaf € 69
 • per persoon vanaf
 • o.b.v. 2 personen

Sprookjesachtige kastelen, gotische kathedralen en veel meer biedt de parel aan de Moldau! Incl. hotel met ontbijt

Zo ergens in het midden van Europa ligt een betoverende stad aan de Moldau. Het is een Gouden Stad met honderd torens en evenveel charmante plekjes. Inderdaad, we hebben het over Praag! Deze prachtstad brengt je zeker en vast in vervoering. De imposante Karelsbrug, het beroemde astronomische uurwerk, de gezellige straatjes, de sprookjesachtige architectuur ... Bovendien is het historische centrum UNESCO-Werelderfgoed! Het is dus haast onmogelijk om niet instant verliefd te worden op deze prachtige, levendige stad vol geschiedenis!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2, 3, 4 of 5 nachten in Praag
 • Ontbijt
 • Upgrade naar executive room
 • 1x fles wijn
 • Late check-out tot 13:00 uur
De hoogtepunten van Praag

Praag is een stad voor ontdekkingsreizigers. Wanneer de zon opkomt en de eerste lichtstralen reflecteren op het wateroppervlak van de Moldau, trek jij eropuit. Waar wil je vandaag heen? Ga je ronddwalen in de Praagse burcht, een van de grootste kasteelcomplexen ter wereld? Of maak je snel enkele foto's bij de Karelsbrug die gesierd wordt door beelden van heiligen en andere religieuze taferelen? Aan jou de keuze! Ga vervolgens naar het Oude Stadsplein en plof neer op een gezellig terrasje. Wanneer je terug wat energie hebt opgedaan, is het tijd om naar het beroemde astronomische uurwerk te kijken. Niet alleen het uur, maar ook de dag, de sterrentijd en de stand van maan en zon lees je hierop af. Of spring even binnen in de prachtige Strahovbibliotheek of het Joods Museum.
Na een dag vol ontdekkingen heb je natuurlijk honger gekregen. Gelukkig laat Praag je op gastronomisch vlak ook niet in de steek! Strijk neer in een gezellig restaurantje en laat je verrassen door de plaatselijke keuken. Een bord guláš of een portie smažený sýr? Wij beginnen al te watertanden! Nadien trek je naar een cafeetje, waar je de plaatselijke bieren proeft! Na zdravi!

Hotel

We werken samen met onze vertrouwde partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Lees meer
Onze tips
 • Majestueus burchtencomplex

  De grootste burcht ter wereld is een bezoek waard! Klim op de Vituskathedraal voor een mooi uitzicht.

  Kasteel De Praagse burcht Kasteel
 • Tussen oud en nieuw

  De voetgangersbrug verbindt de oude met de nieuwe stad. Het beeld van Johannes van Nepomuk aanraken zou geluk brengen!

  Uitzichtpunt Karelsbrug Uitzichtpunt
 • Creatieve souvenirs

  Geen kitscherige "I Love Prague"-T-shirts, maar handgemaakte souvenirs! Hoge kwaliteit ontworpen door Tsjechische designers.

  Winkel Pragtique Winkel
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Boekingskosten € 10
 • Toeristenbelasting € 0,80 per persoon per nacht (ter plaatse te betalen)
 • Vervoer
Praktische informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en Secret Escapes Limited voor het leveren van uw pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. De Secret Escapes algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes Limited is een bedrijf dat geregistreerd is in Engeland en Wales onder nummer 07026107, gevestigd te 120 Holborn, Londen, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Covid-19

Wegens de COVID-19 pandemie zijn er mogelijk extra veiligheidsmaatregelen van kracht op je bestemming. Deze maatregelen kunnen op zeer korte termijn veranderen. Kijk daarom vlak voor vertrek na wat de maatregelen zijn aan de hand van het buitenlandse overheidsadvies van België.

Bezetting

Maximaal 3 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer verblijven kinderen van 0 t.e.m. 2 jaar gratis in het hotel. Kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar krijgen korting op de hotelprijs. Deze is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur en krijg je te zien in het boekingsproces.

Babybed

Gratis beschikbaar in het hotel. Neem voorafgaand aan de boeking telefonisch contact op met onze vakantieadviseurs

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten ten laatste vijf dagen voor vertrek.